Φόρτωσε το ιχ του με 200 κιλά χασίς και βγήκε στο δρόμο να οδηγήσει – ΦΩΤΟ

Περισσότερα από 200 κιλά χασίς κατασχέθηκαν στην περιοχή της Κόνιτσας, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, ενώ συνελήφθη ένας Αλβανός 40 ετών, καθώς στο αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκαν τα ναρκωτικά.

Χθες το μεσημέρι, στο Ελεύθερο Κόνιτσας, ο συλληφθείς εντοπίστηκε να οδηγεί το όχημα κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου. Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου 131 δέματα, με συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 200 κιλών και 350 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Όπως διαπιστώθηκε, το αυτοκίνητο που κατασχέθηκε, ανήκει σε ένα 34χρονο αλλοδαπό που αναζητείται.

Επίσης, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του δράστη, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Η κατάσχεση των ναρκωτικών, έγινε ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και της Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας Γρεβενών και του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών.

Διαβάστε επίσης:

Μια ανάσα από τον εντοπισμό της Ρούπα βρέθηκε η Αντιτρομοκρατική

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ