Επτά συλλήψεις για ληστεία και κλοπή στην εθνική οδό Αθηνών – Πατρών

Συνελήφθησαν το βράδυ στο 87ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών από αστυνομικούς της ασφάλειας Κορίνθου, πέντε Έλληνες (δύο 29χρονοι, ένας 25χρονος, ένας 31χρονος, ένας 32χρονος κι ένας 39χρονος), καθώς και ένας 28χρονος Αλβανός, γιατί λήστεψαν πρατήριο υγρών καυσίμων και κατάστημα της εθνικής οδού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 29χρονος, στο 103ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών, μπήκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων, και αφού χτύπησε τον ιδιοκτήτη του, στην συνέχεια τον λήστεψε, παίρνοντάς του όσα χρήματα είχε – και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα της ασφάλειας Κορίνθου, προέκυψε ότι οι υπόλοιποι πέντε Έλληνες και ο 28χρονος Αλβανός, χθες βράδυ, στο 103ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών, μπήκαν σε κατάστημα και αφαίρεσαν είδη τροφίμων, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκαν όλοι στο 87ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Πατρών Αθηνών – Πατρών και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες, με δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας και της κλοπής, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Περιπετειώδης αστυνομική καταδίωξη στο Μεσολόγγι 

Δάσκαλος ασελγούσε σε μικρά παιδιά στην Ιεράπετρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ