Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο της Ζακύνθου – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση ξέσπασε στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στη Ζάκυνθο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την έγκριση του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων, με τα προβλήματα για τα σκουπίδια να θέτουν εκτός ελέγχου την κατάσταση.

Οι εξαγριωμένοι κάτοικοι των Αμπελοκήπων που παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση άκουσαν την ανάπτυξη του Σχεδίου, από το μελετητή, Γιάννη Φραντζή, ωστόσο τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι τη Αντιπολίτευσης άρχισαν να εντοπίζουν τα κενά στην υλοποίηση, διαβάζοντας συγκεκριμένα σημεία του Σχεδίου.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν οι κάτοικοι διαπίστωσαν ότι στο Σχέδιο δεν αναγράφεται πουθενά ότι η εγκατάσταση θα είναι στεγασμένη, αναφορά που έγινε από τον επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τη Ζάκυνθο», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αντιδήμαρχος Ζακυνθίων, Αντώνης Αντίοχος πρόσθεσε ότι η έλλειψη αυτή είναι ουσιώδης και σοβαρή.

Οι κάτοικοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους φωνάζοντας πως τέτοιο Σχέδιο δεν θα περάσει και πως δεν θα επιτρέψουν να εγκατασταθεί ένα «τερατούργημα» στην περιοχή τους.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι κάτοικοι κινήθηκαν προς το προεδρείο, οι εκκλήσεις του οποίου για ψυχραιμία έπεσαν στο κενό, η ένταση ενισχύθηκε και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Τελικά η απόφαση για την έγκριση του Σχεδίου αναβλήθηκε για επόμενη συνεδρίαση. 

 

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή imerazante.gr, Πηγή βίντεο youtube ionian channel 

 

Διαβάστε επίσης:

ΙΧ που μετέφερε ναρκωτικά συγκρούστηκε με τρακτέρ σε μπλόκο – ΦΩΤΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ