“Ελπίζουμε να έχει μετανιώσει ο Λαζόπουλος”

«Ελπίζουμε να έχει μετανιώσει ο κ. Λαζόπουλος για την αναφορά του αυτή και τουλάχιστον έστω και αργά να ζητήσει μία συγνώμη προς τα άτομα με κινητική αναπηρία», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Διονύσης Γουράνιος, Πρόεδρος Δ.Σ. Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα, για το σχόλιο που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος στη χθεσινή του εκπομπή για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Με μεγάλη έκπληξη άκουσα τη δήλωση του κ. Λάκη Λαζόπουλου περί καθήλωσης των ατόμων με κινητική αναπηρία. Όμως η δήλωση του κ. Λαζόπουλου ταυτίζει την αναπηρία, με τις πολιτικές θέσεις κάτι απαράδεκτο. 

Αυτοί που επηρεάζουν την κοινή γνώμη και έχουν βήμα σε εκατομμύρια πολίτες πρέπει να προωθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Πρόσωπα που αξιοποιούν την αναγνωσιμότητα τους όπως ο κ. Λαζόπουλος θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι όπως εκείνοι χρησιμοποιούν τα πόδια τους κάποιος με κινητική αναπηρία χρησιμοποιεί το αμαξίδιο του.  Πρέπει να γνωρίζει ότι η χρήση αναπηρικού αμαξιδίου δεν συνιστά καθήλωση σκέψης.

Ελπίζουμε να έχει μετανιώσει ο κ. Λαζόπουλος για την αναφορά του αυτή και τουλάχιστον έστω και αργά να ζητήσει μία συγνώμη προς τα άτομα με κινητική αναπηρία, ευελπιστώντας το κανάλι που εκπροσωπεί να μην υιοθετεί τις ιδέες του.

Με εκτίμηση

Διονύσης Γουράνιος

Μέλος Δ.Σ. Ο.Ε.Μ.Κ.Ο.Ε.

Πρόεδρος Δ.Σ. Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα».

 

Διαβάστε επίσης:

Η αντίδραση του Άδωνι μετά το σχόλιο του Λαζόπουλου για τον Σόιμπλε – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ