Χειροπέδες στην μητέρα που κακοποιούσε τα παιδιά της

Στη σύλληψη της μητέρας που βασάνιζε και κακοποιούσε σεξουαλικά τα ίδια της τα παιδιά, μαζί με τον πρώην συντροφό της προχώρησε η αστυνομία. 

“Συνελήφθη δυνάμει Εντάλματος Σύλληψης κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, 37χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για παράβαση Νομοθεσίας «Περί ενδοοικογενειακής βίας σε βαθμό κακουργήματος» και   «Αποπλάνησης παιδιών με παθόντα ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη” αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Θεσσαλονίκης.  Υπενθυμίζεται ότι, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη την Παρασκευή ο 44χρονος πρώην σύντροφός της.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα δύο αδέρφια, τουλάχιστον από το έτος 2011 έως τον Ιούνιο του 2015, υπέστησαν σεξουαλική, σωματική και ψυχική κακοποίηση τόσο από την μητέρα τους, όσο και από τον 44χρονο πρώην σύντροφό της, καθώς και από επιπλέον πέντε άτομα. Σε έρευνα που διενεργήθηκε, την Παρασκευή στο σπίτι του 44χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, αδιευκρίνιστης λευκής σκόνης και ναρκωτικών δισκίων.

Οι δύο ανήλικοι φιλοξενούνται από τον Ιούνιο του 2015 σε οικοτροφείο.  

 

Διαβάστε επίσης

Σοκ στην Πέλλα – Μητέρα βασάνιζε και κακοποιούσε τα παιδιά της μαζί με τον σύντροφό της

Η αιτία του άγριου φονικού στον Πύργο

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ