Σοκ στην Πέλλα – Μητέρα βασάνιζε και κακοποιούσε τα παιδιά της μαζί με τον σύντροφό της

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον εφιάλτη που βίωναν τα τελευταία πέντε χρόνια δύο ανήλικα αδέλφια από την Πέλλα, τα οποία φαίνεται ότι βασανίζονταν και κακοποιούνταν σεξουαλικά από την ίδια τη μάνα τους και το σύντροφό της.

Τα δύο αγοράκια που σήμερα είναι 11 και 9 ετών βρίσκονται εδώ και μερικές εβδομάδες υπό την προστασία της Πολιτείας και φιλοξενούνται σε ίδρυμα προστασίας ανηλίκων, ωστόσο υπήρχαν καταγγελίες από το 2011.Τον καιρό εκείνο η κατηγορούμενη γυναίκα ζούσε με το σύντροφό της και τους ανήλικους γιους της στην Πέλλα, ενώ αργότερα φαίνεται ότι μετακόμισαν στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πηγή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αποκάλυψε ο΄τι η δικογραφία περιλαμβάνει βιασμό και ασελγείς πράξεις σε βάρος των αθώων παιδιών, σβήσιμο τσιγάρων στα κορμάκια τους, εγκλεισμό σε υπόγειο δίκην «τιμωρίας» και κάψιμο με καυτό λάδι στα πόδια. Μάλιστα, τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνονται από ιατροδικαστική έκθεση.

Πως αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν, μετά από τυχαίο αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του άνδρα μικροποσότητες ναρκωτικών με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Τότε, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της κακοποίησης και έτσι παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην α΄ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα. Προηγουμένως, ασκήθηκε εναντίον του ποινική δίωξη από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενδοοικογενειακή βία και κατοχή ναρκωτικών. Ανάλογο ένταλμα εκκρεμεί και σε βάρος της μητέρας των παιδιών, η οποία διώκεται για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί. 

 Η έρευνα των διωκτικών αρχών συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν καταγγελίες που αναφέρουν φωτογράφιση της κακοποίησης από αγνώστους, τα μικρά ονόματα των οποίων βρίσκονται εν γνώσει των αρχών.

 

Διαβάστε επίσης

Τα τρία παλικάρια του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν την ζωή τους στην Κίναρο – ΒΙΝΤΕΟ

Για δολοφονία κάνει λόγο ο δικηγόρος του Γιακουμάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ