Οι φωτογραφίες των άτυχων αξιωματικών που χάθηκαν στην Κίναρο

Θλίψη και οδύνη έχει προκαλέσει σε όλη τη χώρα η τραγωδία στο Αιγαίο με τη συντριβή του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού, τύπου Agusta Bell 212, βορειοδυτικά της Κινάρου.

Ο δύο υποπλοίαρχοι, Αναστάσιος Τουλίτσης και Κωνσταντίνος Πανανάς είχαν ανεβάσει στο facebook φωτογραφίες από το ναυτικό.

Ο υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς, ένας εκ των τριών χειριστών που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook δύο φωτογραφίες από το ναυτικό.

Οι φωτογραφίες του Υποπλοίαρχου Πανανά από άσκηση στο Αιγαίο – ΦΩΤΟ

Στη μία από αυτές, φαίνεται ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, ωστόσο δεν διακρίνεται αν πρόκειται για αυτό που συνετρίβη στην Κίναρο, ενώ η άλλη είναι πιθανότατα μέσα από το ελικόπτερο λίγο πριν από την προσγείωση σε πολεμικό πλοίο, η οποία ανέβηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 2015.

Μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει τον Οκτώβριο του 2015 στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης συγκλονίζει.

Συγκλονίζει η φωτογραφία του Υποπλοίαρχου Τουλίτση στο ελικόπτερο πάνω από το Αιγαίο – ΦΩΤΟ

Δεν είναι γνωστό αν η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι μέσα από το ελικόπτερο που συνετρίβη τα ξημερώματα, όμως αξίζει να αναφερθεί ότι δεξιά στη φωτογραφία φαίνεται η μορφή ενός Αγίου που ο πιλότος είχε τοποθετήσει στην καμπίνα του ελικοπτέρου.

Διαβάστε επίσης:

Πένθος για τους νεκρούς αξιωματικούς στην Κίναρο – Το χρονικό της τραγωδίας – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ