Επίσημη πρόσκληση για διάλογο περιμένουν οι αγρότες των Τεμπών

«Εδώ και μία ώρα τα αιτήματα των μπλόκων Τεμπών και Μικροθηβών, τα οποία τελικά συνυπέγραψαν 25 μπλόκα, βρίσκονται στα χέρια το Πρωθυπουργού και οι αγρότες επιθυμούν τον διάλογο με βάση τις προτάσεις που έχουν καταθέσει» δήλωσε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου των Τεμπών, Παναγιώτης Καλογιάννης στο ΑΜΠΕ, μετά την π��όσκληση για διάλογο που απηύθηνε ο Πρωθυπουργός προς τους αγρότες, κατά τη διάρκεια της σημερινής εισήγησής του στο υπουργικό συμβούλιο.

Οι αγρότες των Τεμπών επισημαίνουν ότι αναμένουν επίσημη πρόσκληση για διάλογο από τον πρωθυπουργό, προσθέτοντας ότι αυτή η συνάντηση δεν μπορεί να γίνει πριν την ερχόμενη Δευτέρα όσοι οι συνάδελφοι τους αγρότες θα βρίσκονται στο Σύνταγμα.

«Μπορεί να μη συμφωνούμε με τον τρόπο που διαμαρτύρονται, αλλά είμαστε συνάδελφοι, έχουμε τα ίδια προβλήματα και είμαστε μαζί με τους αγρότες που θα διαμαρτυρηθούν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογιάννης.

Ο κ. Καλογιάννης σημείωσε ότι  σε κάποια από τα ζητήματα ο κ. Τσίπρας θα μπορούσε να απαντήσει και δημοσίως, γιατί τα αιτήματα που του υποβλήθηκαν είναι συγκεκριμένα και τεκμηριωμένα.

Οι αγρότες των Τεμπών επιμένουν στο επ’ αόριστον κλείσιμο της Κοιλάδας μέχρι νεωτέρας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Διάλογο από μηδενική βάση θέλουν οι αγρότες – ΒΙΝΤΕΟ

Τα μέτρα της ΕΛΑΣ για το συλλαλητήριο των αγροτών

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ