Kλείνει επ΄αόριστον η Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο Κεφαλόβρυσο

Σε επ΄αόριστον αποκλεισμό της ΕΟ Αντιρρίου-Ιωαννίνων προχωρούν από σήμερα αγρότες του μπλόκου Κεφαλοβρύσου, Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με χθεσινή τους ανακοίνωση «πραγματοποιήθηκε συνέλευση του μπλόκου, όπου και αποφασίστηκε ακόμα μεγαλύτερη κλιμάκωση του αγώνα με επ’ αόριστο αποκλεισμό του Κόμβου, αρχίζοντας απο την Τετάρτη στις 14:00 το μεσημέρι».

Παράλληλα, σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης συζήτησαν για την αναγκαιότητα και το δίκαιο του αγώνα των αγροτών και όλης της κοινωνίας απέναντι στο προσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, ενώ δηλώσαν ότι θα στηρίξουν τις κινητοποιήσεις με όποιον τρόπο χρειαστεί μέχρι την τελική νίκη. Εν όψει του Παναγροτικού συλλαλητηρίου της Παρασκευής στην Αθήνα τονίστηκε από όλους ότι θα πρέπει να «υπάρχει μαζική συμμετοχή από τον Νομό».

Επιπλέον, με απ΄αόριστον αποκλεισμό απειλούν και οι αγρότες του Αιγίου, που καθημερινά αποκλείουν τη ΝΕΟ Πατρών – Κορίνθου στα βενζινάδικα Αιγίου από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Οι αποκλεισμοί θα συνεχιστούν και μετά το συλλαλητήριο της Παρασκευής που θα επανακαθορίσουν τη στάση τους, με ενδεχόμενο ακόμα και τον επ’αόριστον αποκλεισμό.

Πηγή: thebest.gr

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο – Την Πέμπτη η αναχώρηση των αγροτών από το λιμάνι

Τι ζήτησαν οι αγρότες από τον Κουρουμπλή – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ