Ασυγκράτητος… και μετά τα 80

Υπήρξε ένας από τους καλλιτέχνες που οι σκηνοθέτες της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου ήθελαν να συμπεριλάβουν στο team των συνεργατών τους, αφού η αιθέρια παρουσία του έκανε πολλές καρδιές να χτυπούν δυνατά.

Συνεργάστηκε με όλα τα μεγάλα αστέρια του σινεμά, κυρίως σε μουσικές παραγωγές, ενώ το στιλ του ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του. Ο ερωτεύσιμος καλλιτέχνης δεν ντύθηκε μόνο μια φορά γαμπρός και σήμερα έχει στο πλευρό του μια πολύ νεότερη από εκείνον σύζυγο. Μια από τις σχέσεις του με μελαχρινή καλλονή, επίσης από τον καλλιτεχνικό χώρο, έμεινε στην ιστορία αφού συνεργάστηκαν σε πολλές δουλειές δημιουργώντας ένα αχτύπητο δίδυμο.

Ο καλοστεκούμενος κύριος «συνελήφθη» πριν από μερικές μέρες να περνάει το κατώφλι γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στη ρεσεψιόν, ζητώντας τον αριθμό του δωματίου που είχε κλείσει προηγουμένως γοητευτική κυρία, η οποία μάλιστα βρισκόταν ήδη εκεί και τον περίμενε.

Ύστερα από περίπου δυο ώρες το παράνομο ζευγαράκι κατέβηκε μαζί και κατευθύνθηκε προς το εστιατόριο του ξενοδοχείου, όπου και γευμάτισε. Όσοι υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες της συνύπαρξής τους στο τραπέζι απόρησαν αφού είναι γνωστή η σχέση του με την όμορφη συνάδελφό του.

 

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα “δικαιώνει” όσους αργούν στα ραντεβού τους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ