Ολοκληρώθηκαν οι δύο παράλληλες συγκεντρώσεις στο Πέραμα – ΒΙΝΤΕΟ

Ηλεκτρισμένη ήταν από το πρωί η ατμόσφαιρα στο Σχιστό λόγω των δύο συγκεντρώσεων, με αφορμή τη δημιουργία Κέντρου Μετεγκατάστασης Προσφύγων στο στρατόπεδο «Στεφανάκη».

Στη μία πλευρά  ήταν μέλη της Κίνησης Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΡΦΑ), που διαδηλώνουν υπέρ της κατασκευής του Κέντρου, και από την άλλη βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής καθώς και μεμονωμέοι πολίτες που διαδηλώνουν κατά της δημιουργίας του.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν πολύ ισχυρές στην περιοχή και τελικά οι δύο παράλληλες συγκεντρώσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς παρατράγουδα.

Ο Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας, σε δηλώσεις στην κάμερα, σημείωσε ότι «δεν θα επιτρέψουν στην Χρυσή Αυγή, να ρίχνουν ρατσιστικό δηλητήριο».  

Στο ίδιο ύφος ήταν και οι δηλώσεις Προέδρου Εμπορικού Ναυτικού, Αντώνη Νταλακιώργου, ο οποίος επισήμανε ότι «δεν θα επιτρέψουν την οποιαδήποτε δραστηριότητα» της Χρυσής Αυγής.  

Τέλος, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μιλώντας στις κάμερες χαρακτήρισε τρομοκρατημένη την  κυβέρνηση λόγω των αντιδράσεων των κατοίκων και πρόσθεσε ότι η Χρυσή Αυγή είναι στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής. 

 

Δείτε το βίντεο από το Mega

 

Διαβάστε επίσης:

Νέες ΦΩΤΟ από το Πέραμα – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις 

Έκρυθμη η κατάσταση στο Πέραμα με τους χρυσαυγίτες και τους αντιφασίστες – Πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ