Πως αντέδρασε η μητέρα του Πολύζου όταν βρέθηκε το πτώμα – ΒΙΝΤΕΟ

Έντονους προβληματισμούς εγείρουν οι πρώτες αντιδράσεις της μητέρας του Κωστή Πολύζου, όταν της γνωστοποιήθηκε πως το πτώμα που βρέθηκε στο χωράφι της οικογένειας ανήκε στον 23χρονο γιο της.

Συγκεκριμένα, η μητέρα του Κωστή Πολύζου, όταν έμαθε πως ο γιος της είναι νεκρός, αντί να θρηνεί αναζητούσε επίμονα περαιτέρω πληροφορίες  σχετικά με τον μάρτυρα που μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τουνελ» για τη μοιραία νύχτα.

Η γυναίκα, η οποία μαζί με τον σύντροφό της κρίθηκαν προφυλακιστέοι  για τη δολοφονία του γιου τους δήλωναν χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη: “ Οι άνθρωποι που κάνουν την έρευνα μας έχουν πει να μη μιλάμε σε κανέναν , άσε που δεν ξέρουμε κιόλας» έλεγε απαντώντας με περίσσεια ψυχραιμία στις δημοσιογραφικές ερωτήσεις.

« Αυτός ο μάρτυρας τι σημαντικό έχει πει; Bοήθησε να βρεθεί; Eχει δει και κάτι άλλο;» αναρωτιόταν η μητέρα, ψάχνοντας επίμονα παραπάνω λεπτομέρειες  για τον μάρτυρα που μίλησε στην εκπομπή και οδήγησε στην ανεύρεση της σορού του 23χρονου.

Σε άλλη τηλεφωνική επικοινωνία με την κ. Νικολούλη, η μητέρα ξεσπά: « Γιατί το έκαναν στο παιδί μου αυτό το πράγμα; Ποιοι ήταν αυτοί Αγγελική; Παρακαλάμε να βρεθούν αυτοί και να τιμωρηθούν. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν τερατόμορφα τέρατα, σκότωσαν το παιδί μου, αλλά εδώ στην Σιάτιστα τον δολοφονούν κάθε μέρα τον Κωστή με αυτά που λένε», δήλωνε.

  

Δείτε εδώ: 

 

Δείτε επίσης:

Στον ανακριτή Κοζάνης η μητέρα και ο πατριός του Πολύζου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ