Ανοιχτό μόνο για τα ΙΧ το τελωνείο Προμαχώνα

Μόνο τα ΙΧ αυτοκίνητα μπορούν να περνούν από το τελωνείο του Προμαχώνα στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία όπως επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγροτοσυνδικαλιστής Βισαλτίας, Στέργιος Λίτος.

Αύριο αναμένεται νέο πολύωρο κλείσιμο του τελωνείου από τις 12 και για έξι τουλάχιστον ώρες «ενώ οι νταλίκες δεν πρόκειται να περάσουν», επισήμανε ο ίδιος.

Τα μπλόκα που συντάσσονται με τη συνάντηση της Σίνδου, θα κλείσουν και σήμερα 18.00-21.00 το βράδυ τα κομβικά σημεία στα οποία έχουν στηθεί, ενώ δεν λείπουν και οι μετριοπαθείς, που προχωρούν σε μικρότερης διάρκειας αποκλεισμούς, ώστε να μην ταλαιπωρούν τους πολίτες.

Αύριο, τα μπλόκα που συντάσσονται με τη συνάντηση της Σίνδου δεν θα προχωρήσουν στους προαποφασισμένους αποκλεισμούς 12-14.00 το μεσημέρι και 18.00-21.00 το βράδυ, αφού όλοι δηλώνουν ότι θα βρίσκονται στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, για να «υποδεχθούν» τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελο Αποστόλου, που θα εγκαινιάσει στις 19.00 το βράδυ τη 26η Διεθνή Έκθεση Agrotica. Τα μπλόκα δώσανε ραντεβού στις 15.00 στην πλατεία ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης.

Με πόνυ πήγαν σε μπλόκο των αγροτών Μέρκελ-Σόιμπλε και Τσίπρας – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ