Στον… ρυθμό των κινητοποιήσεων οι αγρότες του Ρεθύμνου

Σε πορεία κινητοποιήσεων μπαίνουν οι αγροτοκτηνοτρόφοι του Ρεθύμνου που εναντιώνονται από κοινού με τους συναδέλφους τους από την υπόλοιπη Κρήτη για το ασφαλιστικό και το φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και αφορά και τον κλάδο τους.

Για το λόγο αυτό αποφάσισαν την ερχόμενη Τετάρτη θα αποκλείσουν από το πρωί τον κυκλοφορικό κόμβο επί της Εθνικής Οδού στον Βόρειο οδικό άξονα του Ατσιπόπουλου.

Αγρότες κτηνοτρόφοι, θα συγκεντρωθούν στα Τρία Μοναστήρια, από όπου στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στην Εθνική οδό, την ίδια ώρα όπου αντίστοιχα θα κινηθούν οι συνάδελφοί τους σε Ηράκλειο και Λασίθι.

Στο μεταξύ, αγρότες και Κτηνοτρόφοι του νομού, θα βρεθούν αύριο Τρίτη στο Ηράκλειο, ώστε να συμμετέχουν στον επ’ αόριστο αποκλεισμό των γραφείων του ΟΓΑ στο Ηράκλειο.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι, συντονίζουν επίσης τις κινήσεις τους, ώστε όπως αναφέρουν, να είναι επιτυχημένο το παγκρήτιο συλλαλητήριο της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου και τη συγκέντρωση της 4ης Φεβρουαρίου στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Νέο μπλόκο στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Κακκαβιά

Τι λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που αποδοκιμάστηκε από τους αγρότες

Αγρότες μοίρασαν… κόλλυβα – ΒΙΝΤΕΟ

Κλειστός ο Προμαχώνας – Επεισόδιο με Βούλγαρους οδηγούς

Κατρούγκαλος: Παρά τις αντιδράσεις τα μέτρα μας είναι υπέρ της κοινωνίας – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ