Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη τίμησε τον Χρήστο Πασαλάρη

Τον δάσκαλο της ελληνικής δημοσιογραφίας, σύμβουλο έκδοσης και αρθρογράφο της Realnews Χρήστο Πασαλάρη τίμησε η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη απονέμοντας του την τιμητική πλακέτα της ΕΛΠΙΔΑΣ. 

Στην τιμητική τελετή, η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη αναγνώρισε στο πρόσωπο του Χρήστου Πασαλάρη “έναν μεγάλο φίλο και έναν ξεχωριστό σύμμαχο του αγώνα μας του οποίου η συμπαράσταση μας δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη και ενθάρρυνση μπροστά στο δύσκολο έργο μας”. 

Αναφερόμενη στην σταδιοδρομία του, πρόσθεσε πως “για εμάς όμως είσαι πάνω από όλα ένας μεγάλος πατριώτης που αγωνίστηκες για την πατρίδα μας σε δύσκολες γι’αυτήν στιγμές και ένας αγωνιστής της δημοσιογραφίας με 75 χρόνια προσφοράς στο χώρο αυτό”. 

Με τη σειρά του, ο Χρήστος Πασαλάρης είπε πως η τιμή που του έγινε από την κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, “αποτελεί την σπουδαιότερη τιμή στη σταδιοδρομία μου” καθώς “συνδέεται με την ταπεινή μου προσφορά για τα καρκινοπαθή παιδιά. Γιατί θεωρώ πως μεγαλύτερη προσφορά δεν υπάρχει σήμερα από το να σώζεις ζωές”.

Από αριστερά: Ανδρικοπούλου Βίκυ, Αντιδήμαρχος Φαλήρου, Σοφία Βούλτεψη, βουλευτής, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Χρήστος Πασαλάρης, Φωτεινή Κόλλια, καθηγητής Νίκος Καλιακμάνης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ