• Επεισόδια στην Κομοτηνή και μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

  3:47 μμ, Τετάρτη 20 Ιάν 2016 3:47 μμ, Τετάρτη 20 Ιάν 2016

  Αγρότες και κτηνοτρόφοι σε όλη την Ελλάδα προχώρησαν σε κλείσιμο δρόμων, διαμαρτυρόμενοι για τα προωθούμενα μέτρα στο ασφαλιστικό και το φορολογικό.

  Από τη Βόρεια Ελλάδα έως την Κρήτη, οι αγρότες συγκεντρώνονται με σκοπό την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους. Μάλιστα η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή αγροτών και κτηνοτρόφων αποφάσισε δυναμικές κινητοποιήσεις για τις 20 Ιανουαρίου, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 28 Ιανουαρίου, οπότε εγκαινιάζεται η Agrotica, και στη συνέχεια κάθοδο στην Αθήνα.

  Αυγά, χημικά και ξύλο στη συγκέντρωση των αγροτών στην Κομοτηνή - ΒΙΝΤΕΟ

  Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Κομοτηνή πριν από τη συνάντηση μεταξύ φορέων των αγροτών και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, ο οποίος επισκέπτεται την περιοχή προκειμένου να παρουσιάσει το νομοσχέδιο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς.

  Ένας νεαρός αγρότης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ η κατάσταση παραμένει τεταμένη στο κέντρο της Κομοτηνής.

  Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αγρότες είχαν αποφασίσει ότι δεν θα συμμετείχαν στον διάλογο και επέμεναν να δουν τον υπουργό, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, ενώ, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, έπεσαν και χημικά από τις αστυνομικές δυνάμεις.

  Σύμφωνα με το xanthinea, o υπουργός άλλαξε το πρόγραμμα της επίσκεψης του σήμερα στην Κομοτηνή.

  Η επίσκεψη στο κτίριο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ δεν έγινε, αντίθετα, ο υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου πήγε απευθείας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας και είδε εκεί τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη.

  Οι αγρότες εκείνη την ώρα ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τη νομαρχία αναμένοντας την έναρξη της σύσκεψης με τον υπουργό μετά τις 10 το πρωί. Όμως όσο περνούσε η ώρα οι αγρότες εξαγριώνονταν και ζητούσαν να εισέλθουν στο κτίριο.

  Ο αστυνομικός διευθυντής τους εξήγησε ότι θα εισέλθει μόνο αντιπροσωπεία και αυτή του η αναφορά ήταν που έκανε έξαλλους τους αγρότες.

  Ζήτησαν από τον υπουργό να βγει έξω από το κτίριο και να τους μιλήσει. Όταν εκείνος δεν ήρθε, οι αγρότες επιχείρησαν να εισέλθουν εντός του κτιρίου. Απωθήθηκαν από μικρή δύναμη της αστυνομίας που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην είσοδο.

  Όμως το κλίμα όσο περνούσε η ώρα δυναμιτίζονταν.

  Πηγή βίντεο: xronos.gr

  Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

  Πηγή: xanthinea, ΕΡΤ

  Πηγή: xanthinea.gr

  Εγκλωβισμένος στο κτίριο της Περιφέρειας στην Κομοτηνή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

  Εγκλωβισμένος παραμένει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελος Αποστόλουστο κεντρικό κτίριο των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή, όπως μετέδωσε ο διευθυντής του thrakitoday.gr, Bαγγέλης Βασιλειάδης στον Real Fm 97,8.

  Περισσότεροι από 2.000 αγρότες έχουν περικυκλώσει το σημείο με αποτέλεσμα ο κ. Αποστόλου να μην μπορεί να βγει από το κτίριο προκειμένου να συνεχίσει τις προγραμματισμένες συναντήσεις του.

  Στο σημείο υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

  Οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε όλη τη χώρα

  Έκλεισαν συμβολικά τον δρόμο οι αγρότες στον κόμβο Νησελίου

  Περισσότερα από 600 τρακτέρ βρίσκονται παραταγμένα στον Κόμβο Νησελίου στο μπλόκο της Ημαθίας. Οι αγρότες πριν από λίγο έκλεισαν συμβολικά τον δρόμο.

  Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr:

  Έκλεισε ο δρόμος στην Αλεξάνδρεια προς Θεσσαλονίκη

  Αγρότες της Ημαθίας, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό, έκλεισαν τον δρόμο που οδηγεί στη Θεσσαλονίκη, στο ύψος της Αλεξάνδρειας.

  Επ’ αόριστον κλειστός ο κόμβος Κερδυλλίων - Τι γίνεται στα υπόλοιπα μπλόκα

  Με τη φράση «από σήμερα κλείνει η Εγνατία οδός στον κόμβο των Κερδυλλίων επ' αόριστον», ο συντονιστής του μπλόκου Γιάννης Παναγής, μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Αγροτών και Κτηνοτρόφων, έδωσε το σύνθημα στους οδηγούς των 750 τρακτέρ και αγροτικών οχημάτων, που σχηματίζουν ουρά τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων, να εισέλθουν στο οδόστρωμα και στις δύο πλευρές.

  Ωστόσο, η παλαιά εθνική οδός Θεσσαλονίκης-Καβάλας παραμένει ανοιχτή, οπότε για να αποφευχθεί η όποια ταλαιπωρία συστήνεται στους οδηγούς να κατευθύνονται προς τα εκεί, όπως ανέφερε και ο ίδιος.

  Σε κλείσιμο της διασταύρωσης Κοκκινογείων, προς την Εξοχή, προχώρησαν αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού Δράμας και της ευρύτερης περιοχής, με τον επικεφαλής της Πανελλήνιας Ένωσης Αγροτών και Κτηνοτρόφων, Χρήστο Γκόντια να δίνει το σήμα στους περισσότερους από 500 οδηγούς τρακτέρ και αγροτικών οχημάτων.

  Κλειστή είναι και η λεωφόρος Νίκης, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου έφτασαν αγρότες και κτηνοτρόφοι με 300 τρακτέρ και αγροτικά οχήματα, ενισχύοντας έτσι την κινητοποίηση των αλιέων που έδεσαν από νωρίς το πρωί τα καΐκια τους στον Θερμαϊκό κόλπο.

  Αργότερα, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι θα κατευθυνθούν στα διόδια Μαλγάρων, όπου και θα εγκατασταθούν μόνιμα, όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αγροσυνδικαλιστής Φάνης Αλμπάνης.

  Στο τελωνείο του Προμαχώνα, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία, το μπλόκο ενισχύεται διαρκώς, με τα τρακτέρ και τα αγροτικά οχήματα να υπερβαίνουν τα 1.200, και όπως μας τόνισε ο αγροτοσυνδικαλιστής Παύλος Αραμπατζής, «αύριο ξεκινάμε προειδοποιητικά κλεισίματα, και αν μέχρι το Σάββατο δεν αποσύρουν το έκτρωμα που λέγεται ασφαλιστικό και φορολογικό, τότε θα κλείσουμε για όσο χρειαστεί».

  Ο ίδιος, μιλώντας και στην κάμερα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «πουθενά στην Ευρώπη δεν υπάρχει χώρα χωρίς ασφαλιστικό οργανισμό για τους αγρότες», ενώ υπογράμμισε ότι οι κινητοποιήσεις δεν φέρουν κομματική ταυτότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά «ο παπάς όταν πάει στα σπίτια των χωριών, δεν επιλέγει τους χωριανούς που θα ευλογήσει».

  Επίσης μπλόκα στήνονται σε Χαλκηδόνα, Νησέλι Αλεξάνδρειας και στην είσοδο του νομού Κιλκίς, ενώ «αν όχι αργότερα, σίγουρα αύριο», αγρότες-κτηνοτρόφοι θα παραταχθούν στον κόμβο της Κουλούρας και στο Μαυροβούνι Πέλλας.

  Κλείνουν την Εγνατία στον κόμβο Κερδυλλίων οι αγρότες – ΦΩΤΟ

  Κλείνουν την Εγνατία οδό στο ύψος του κόμβου των Κερδυλλίων οι αγρότες στις Σέρρες. Οι αγρότες αφού στάθμευσαν τα τρακτέρ τους, κατέβηκαν στο οδόστρωμα για να κλείσουν την κυκλοφορία.

  ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: seleo.gr

  Τα τρακτέρ έκλεισαν την εθνική οδό στην Άρτα

  Πορεία με τα τρακτέρ από τα σημεία προσυγκέντρωσης, τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη και την Ανατολή, προς το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, πραγματοποιούν αυτή την ώρα αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού, με προορισμό την Περιφέρεια Ηπείρου.

  Όπως υποστηρίζουν, το προωθούμενο ασφαλιστικό θα βάλει ταφόπλακα στον πρωτογενή τομέα και πιστεύουν ότι με τον αγώνα τους δεν θα περάσει.

  Δείτε στον χάρτη τα σημεία στα οποία έχουν συγκεντρωθεί στη Βόρεια Ελλάδα:

  Πηγή: seleo.gr

  Με 50 οχήματα μπαίνουν στη Θεσσαλονίκη οι αγρότες

  Αυτή την ώρα περίπου 50 οχήματα αγροτών με μαύρες σημαίες μπαίνουν στη Θεσσαλονίκη από την Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, μετά από μια πρώτη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στα Μάλγαρα.

  Οι αγρότες θα κατευθυνθούν προς το λιμάνι της πόλης όπου θα ενωθούν με άλλους αγρότες και αλιείς που διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό.

  Πηγή: press724.gr

  Με κλείσιμο του Προμαχώνα προειδοποιούν αγρότες και κτηνοτρόφοι

  Στάση αναμονής τηρούν αγρότες και κτηνοτρόφοι στο τελωνείο του Προμαχώνα στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία και δεν αποκλείουν το κλείσιμο, εφόσον «αντίστοιχες κινήσεις πραγματοποιηθούν σε άλλα μέρη της Ελλάδα», όπως επισήμανε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο αγροτοσυνδικαλιστής Στέργιος Λιτός.

  «Από αύριο ξεκινάμε κλείσιμο των συνόρων ανά τακτά χρονικά διαστήματα και δίνουμε προθεσμία μέχρι το Σάββατο στην κυβέρνηση, προκειμένου να αποσύρει το νομοσχέδιο για φορολογικό και ασφαλιστικό» ανέφερε ο ίδιος.

  Απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε ότι «αν δεν το πάρουν πίσω -το σχέδιο για το ασφαλιστικό- από το Σάββατο προχωράμε σε επ' αόριστον κλείσιμο του τελωνείου».

  Περισσότερα από 300 τρακτέρ βρίσκονται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, με κατεύθυνση την πλατεία Αριστοτέλους στο κέντρο της, όπου έχουν δεμένα τα καΐκια τους αλιείς του νομού, όπως επισήμανε ο αγροτοσυνδικαλιστής Φάνης Αλμπάνης.

  Όπως είπε ο ίδιος, αγρότες και κτηνοτρόφοι -από τις περιοχές Χαλάστρα, Μάλγαρα, Κύμινα, Σίνδο, Βραχιά και Βαλθαμά- κατευθύνονται στο κέντρο της πόλης, με στόχο «να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας για τα προωθούμενα μέτρα στο φορολογικό και το ασφαλιστικό».

  Αργότερα σήμερα, τα τρακτέρ θα αναχωρήσουν για τα διόδια Μαλγάρων, όπου και θα στηθεί μπλόκο «που θα παραμείνει στη θέση του επ' αόριστον» επισήμανε ο κ. Αλαμπάνης.

  Αγρότες απέκλεισαν το λιμάνι της Νάξου - Έριξαν γάλα στο δρόμο

  Το λιμάνι της Νάξου έχουν αποκλείσει εδώ και λίγη ώρα οι αγρότες του νησιού, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη διαμαρτυρία τους στο ασφαλιστικό και φορολογικό σύστημα που προωθεί η κυβέρνηση.

  Όπως δήλωσαν στην κάμερα του Star, οι αγρότες διαμαρτύρονται για το 23% στο ΦΠΑ, τον τριπλασιασμό στις εισφορές τους, ενώ σε μία προσπάθεια να δείξουν την απόγνωση τους έχυσαν γάλα μπροστά από το λιμάνι της Νάξου.

  Δείτε το βίντεο από το Star:

  Το μπλόκο των αγροτών στη Φθιώτιδα

  Παρά το κρύο και τα χιόνια, οι αγρότες της Φθιώτιδας κατέβηκαν στην Εθνική οδό στο ύψος της Ανθήλης. 120 τρακτέρ παρατάχθηκαν στην άκρη του δρόμου, ενώ όταν σταματήσει η χιονόπτωση, πιθανότατα αύριο, αναμένεται να διπλασιαστεί ο αριθμός των τρακτέρ με την προσθήκη των υπόλοιπων αγροτών.

  "Ήρθαμε για να μείνουμε" δήλωσε ο πρόεδρος του Παμφθιωτικού Δημήτρης Δημογιάννης, ενώ στους αγρότες συμπαραστάθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραϊσκος.

  Πηγή: lamiastar.gr

  Η λαϊκή αγορά... έξω από το υπουργείο Εργασίας

  Έναν πρωτότυπο τρόπο διαμαρτυρίας σκέφτηκαν οι αγρότες με αφορμή το ασφαλιστικό, καθώς από νωρίς το πρωί έχουν στήσει πάγκους με φρούτα και λαχανικά έξω από το υπουργείο Εργασίας.

  Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι αγρότες στην προσπάθεια τους να εκφράσουν την αντίρρηση τους στο ασφαλιστικό σύστημα που προωθεί η κυβέρνηση, έστησαν μία λαϊκή αγορά έξω από το υπουργείο Εργασίας και μοιράζουν δωρεάν τα προϊόντα τους στους περαστικούς.

  Την ίδια στιγμή, με πανό έχουν κρεμάσει επισημαίνουν ότι τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση θα σημαίνει και την καταστροφή των παραγωγών.

  Υπενθυμίζεται ότι σε ετοιμότητα βρίσκονται οι αγρότες και οι παραγωγοί όλης της χώρας, στήνοντας μπλόκα στις εθνικές οδούς.

  Δείτε το βίντεο από το Star

  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη

  Επίσημη ανακοίνωση σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν, από τις 12 το μεσημέρι, επί της ΠΑΘΕ λόγω της μετακίνησης των τρακτέρ προς τα Τέμπη εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, καθώς ξεκίνησε σταδιακά η μετακίνηση γεωργικών μηχανημάτων προς τα Τέμπη, όπου ήδη βρίσκονται περί τα 20 τρακτέρ που έφθασαν νωρίτερα.

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, σήμερα Τετάρτη, από τις 12 το μεσημέρι, στο τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι τη διασταύρωση Στομίου, λόγω συγκέντρωσης γεωργικών ελκυστήρων στη Γυρτώνη και τη μετέπειτα κίνησή τους στα Τέμπη, για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί για την τακτοποίηση των γεωργικών ελκυστήρων εκατέρωθεν της Ν.Ε.Ο. Αθηνών -Θεσσαλονίκης.

  Από την Αστυνομία παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων και να ενημερώνονται διαρκώς για κάθε μεταβολή των κυκλοφοριακών συνθηκών.

  Για κάθε πληροφορία σχετική με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την κίνηση των οχημάτων, οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας: 2410 -683168, 2410-683169.

  Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

  · Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

  1. Τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία, θα εκτρέπονται:

  -Από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας (Χ/Θ 346+300 της Π.Α.Θ.Ε) προς την περιφερειακή οδό Λάρισας - Τρικάλων και στη συνέχεια μέσω της Ε.Ο. Λάρισας- Τρικάλων - Καλαμπάκας - Γρεβενών θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό.

  -Από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης (Χ/Θ 365+550 της Π.Α.Θ.Ε.), όπου θα συνεχίζουν στην Επαρχιακή Οδό Γυρτώνης - Αμπελώνα - Τυρνάβου - Ελασσόνας - Κοζάνης - Εγνατία Οδό και θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος Κλειδί Ημαθίας.

  2. Τα Ι.Χ.Ε. και τα φορτηγά έως 3,5 τόνων θα εκτρέπονται:

  -Από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης (Χ/Θ 365+550 της Π.Α.Θ.Ε.), όπου θα συνεχίζουν στην Επαρχιακή Οδό Γυρτώνης - Αμπελώνα - Τυρνάβου - Ελασσόνας - Μικρό Ελευθεροχώρι και από εκεί, είτε θα κατευθύνονται μέσω Ε.Ο Ελασσόνας - Αγ. Δημητρίου - Κατερίνης και θα εισέρχονται στην ΠΑΘ.Ε. εκτός εάν αυτό δεν είναι εφικτό λόγω καιρικών συνθηκών, είτε μέσω Κοζάνης στην Εγνατία οδό και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. στο ύψος Κλειδί Ημαθίας.

  - Από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας (Χ/Θ 346+300 της Π.Α.Θ.Ε.) προς την περιφερειακή οδό Λάρισας - Τρικάλων και στη συνέχεια μέσω Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων - Καλαμπάκας - Γρεβενών θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό.

  · Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

  1. Τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από τον κόμβο Κλειδί Ημαθίας (Χ/Θ 474+500 της Π.Α.Θ.Ε.) προς Βέροια (Εγνατία Οδό) - Κοζάνη και από εκεί:

  -Είτε μέσω Ε.Ο. Κοζάνης - Ελασσόνας - Τυρνάβου - Αμπελώνα - Γυρτώνης έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.

  -Είτε μέσω Ε.Ο. Κοζάνης - Γρεβενών - Καλαμπάκας - Τρικάλων - Λάρισας και εν συνεχεία, διά της περιφερειακής οδού Λάρισας - Τρικάλων, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας.

  2. Όλα τα Ι.Χ.Ε. και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους, που θα προέρχονται από Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται στο ύψος της Κατερίνης προς Άγιο Δημήτριο, και μέσω της Ε.Ο. Κατερίνης - Ελασσόνας - Τυρνάβου - Αμπελώνα - Γυρτώνης έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. εκτός εάν αυτό δεν είναι εφικτό λόγω καιρικών συνθηκών, όποτε θα εκτρέπονται από τον κόμβο Κλειδί Ημαθίας (Χ/Θ 474+500 της Π.Α.Θ.Ε.) προς Βέροια (Εγνατία Οδό) - Κοζάνη και από εκεί:

  -Είτε μέσω Ε.Ο. Κοζάνης - Ελασσόνας - Τυρνάβου - Αμπελώνα - Γυρτώνης έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.

  -Είτε μέσω Ε.Ο. Κοζάνης - Γρεβενών - Καλαμπάκας - Τρικάλων - Λάρισας και εν συνεχεία, διά της περιφερειακής οδού Λάρισας - Τρικάλων, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας.

  3. Όλα τα οχήματα που θα προέρχονται από Κατερίνη - Πλαταμώνα, θα κατευθύνονται προς Κατερίνη και θα ακολουθούν εν συνεχεία την παραπάνω διαδρομή. Όσα εισέλθουν στην περιοχή ευθύνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας θα αναστρέφονται από τον Α/Κ Αιγάνης και εν συνεχεία, επίσης μέσω Κατερίνης, θα εκτρέπονται κατάλληλα.

  Εξαιρούνται από τις παραπάνω ρυθμίσεις, προκειμένου να διευκολύνεται η κοινωνικοοικονομική ζωή των κατοίκων της περιοχής παραλιακού άξονα Αγιοκάμπου καθώς και των κατοίκων του Δήμου Τεμπών:

  · Λεωφορεία του τοπικού ΚΤΕΛ, για μεταφορά κατοίκων μόνο της περιοχής, ήτοι για την εξυπηρέτηση της δημόσιας επιβατικής συγκοινωνίας των διαμενόντων στην περιοχή κατοίκων και

  · Φορτηγά, για την εξυπηρέτηση αποκλειστικά και μόνο αναγκών τοπικού ως άνω χαρακτήρα (λ.χ. τροφοδοσία τοπικών επιχειρήσεων, τουριστικών καταλυμάτων κλπ, συλλογή γάλακτος με βυτιοφόρα γαλακτοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, εφοδιασμός κτηνοτροφικών μονάδων με ζωοτροφές κ.ά.).

  Μπλόκο στην είσοδο του Κουτσοποδίου Αργολίδας, στον σταθμό του τρένου, αποφάσισαν να στήσουν οι αγρότες της Αργολίδας, από τα ανεξάρτητα μπλόκα Πελοποννήσου.

  Ήδη από την Παρασκευή, περισσότερα από 700 τρακτέρ βρίσκονται συγκεντρωμένα στο τελωνείο Προμαχώνα, στα σύνορα με τη Βουλγαρία.

  Οι προσκείμενοι στην Πρωτοβουλία Αγροτών, η οποία αριθμεί 62 συλλόγους σε όλη την Ελλάδα, συνεδριάζει το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για την κινητοποίηση.

  Διαβάστε επίσης:

  Αγρότες πέταξαν αυγά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο - ΒΙΝΤΕΟ

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα