Φρίκη: Την στραγγάλισε, την έθαψε στο χωράφι του και το όργωσε

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις σχετικά με την εξαφάνιση της 37χρονης από την Κυριακή από το Βελβεντό Κοζάνης. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα εντοπίστηκε σε χωράφι της περιοχής η σορός που σύμφωνα με τις αρχές ανήκει στην εξαφανισμένη γυναίκα.

Ωστόσο οι αστυνομικοί της περιοχής βρέθηκαν μπροστά σε μια οικογενειακή τραγωδία με δραματική εξέλιξη. Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ο σύζυγος της 37χρονης έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τη γυναίκα το περασμένο Σαββάτο στο σπίτι τους.

Ο λόγος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι το γεγονός πως η 37χρονη επιθυμούσε να χωρίσουν όμως ο 40χρονος δράστης τυφλωμένος από τη μανία του την έπνιξε με τα χέρια του και δεν δίστασε να μεταφέρει τη σορό στο χωράφι του όπου και την έθαψε σε βάθος μικρότερο του ενός μέτρου.

Όλες αυτές τις ημέρες ο 40χρονος υποστήριζε στις αρχές ότι η γυναίκα του τον είχε εγκαταλείψει για να φύγει με τον εραστή της όμως μετά τον εντοπισμό της σορού «έσπασε» και ομολόγησε ότι σκότωσε την 37χρονη μητέρα των τριών παιδιών τους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο enikos.gr ότι ο άντρας φόρτωσε το άψυχο κορμί της 37χρονης στο αγροτικό τους όχημα το βράδυ του Σαββάτου και τη μετέφερε στο χωράφι όπου την έθαψε. Σε μια προσπάθεια να καλύψει τα ίχνη του όργωσε το χωράφι για να μην φαίνεται ότι είχε ανοίξει τρυπά για να βάλει το πτώμα.

Την επόμενη ημέρα δήλωσε την εξαφάνιση της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και σήμερα λύθηκε το μυστήριο της «εξαφάνισης».

Παρά το γεγονός ότι ο δράστης ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του οι ίδιες πηγές αναφέρουν στον enikos.gr πως παραμένει ψυχρός και δεν δείχνει να έχει μετανιώσει. 

 

Αμετανόητος ο συζυγοκτόνος της 37χρονης: Την έπνιξα, ας κάνω και ισόβια

Ψυχρό και αμετανόητο χαρακτηρίζουν οι αρχές τον 40χρονο που στραγγάλισε την 37χρονη σύζυγο του στο σπίτι τους στο Βελβεντό Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την ομολογία του ο δράστης δήλωσε με παγωμένο βλέμμα «την έπνιξα, ας κάνω και ισόβια».Δείτε το βίντεο εδώ

 

Συγκεντρώνεται κόσμος έξω από το σπίτι του συζυγοκτόνου της Κοζάνης – ΒΙΝΤΕΟ

Αρκετοί κάτοικοι του Βελβεντού Κοζάνης έχουν συγκεντρωθεί τις τελευταίες ώρες έξω από το σπίτι όπου η 37χρονη βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του άνδρα της το βράδυ του Σαββάτου. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή επεισοδίων. Δείτε εδώ το βίντεο

 

Τι είπαν οι άνθρωποι που εντόπισαν τη σορό της 37χρονης

Μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Κοζάνης, μίλησαν για τη στιγμή που εντόπισαν τη σορό της αδικοχαμένης Aνθής Λινάρδου.

Να σημειωθεί, πως η σορός της 37χρονη βρέθηκε σε ένα χωράφι, μετά από ενδελεχή έρευνα, διάρκειας 4 ημερών. Δείτε εδώ το βίντεο

 

Σοκ προκαλούν οι δηλώσεις του συζύγου της 37χρονης λίγο πριν βρεθεί νεκρή

«Θέλω να γυρίσει για τα μωρά της όχι για μένα. Αν έχω κάνει εγώ κάτι, δεν υπάρχει θέμα, το θέμα είναι να γυρίσει για τα μωρά της για κανέναν άλλον, για τα μωρά της»  έλεγε ο σύζυγος της 37χρονης, μία ημέρα πριν ομολογήσει όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα. Δείτε το βίντεο εδώ.

Τι αποκαλύπτει ο πεθερός της 37χρονης

«Δεν αντιληφθήκαμε το παραμικρό, το μόνο που με ανησυχεί είναι ένα χωράφι που φρέζαρε ο γιος μου, είναι 10 στρέμματα το χωράφι και αυτός φρέζαρε 1,5 στρέμμα ενώ δεν υπήρχε λόγος να το κάνει» δήλωσε ο πεθερός της άτυχης 37χρονης μητέρας. Δείτε το βίντεο εδώ.

Τραγικό τέλος για την 37χρονη μητέρα στην Κοζάνη

Τραγικό τέλος δόθηκε στο θρίλερ της εξαφάνισης της 37χρονης μητέρας από το Βελβεντό Κοζάνης. Δείτε το βίντεο εδώ

Διαβάστε επίσης.

Νεκρή βρέθηκε η 37χρονη στην Κοζάνη – Συνελήφθη ο σύζυγός της – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ