Θρίλερ στην Κοζάνη- Εξαφανίστηκε 37χρονη μητέρα – ΒΙΝΤΕΟ

Από το περασμένο Σάββατο αγνοείται η 37χρονη μητέρα τριών παιδιών από το Βελβεντό Κοζάνης η οποία, όπως καταθέτει ο σύζυγός της, ο οποίος είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε, του είπε το βράδυ ότι θα έβγαινε μια βόλτα για ποτό και δεν ξαναγύρισε ποτέ. 

Ο σύζυγος της 37χρονης κατέθετε στην αστυνομία επί τέσσερις ώρες. Σύμφωνα με την “Espresso”, φέρεται ότι είπε ότι από το απόγευμα του Σαββάτου φαινόταν πως κάτι την απασχολούσε: «Ηταν καταβεβλημένη, επειδή είχαν μαλώσει τα παιδιά. Γύρω στις 21:30 μου είπε ότι θα βγει για ποτό και έφυγε λίγα λεπτά μετά. Εγώ είχα αποκοιμηθεί, δεν την είδα να βγαίνει. Κατά τις 23:00 ξύπνησα, είδα ότι δεν είχε επιστρέψει, αλλά δεν ανησύχησα γιατί είχε περάσει μόνο μιάμιση ώρα. Το πρωί όταν διαπίστωσα ότι δεν ήταν στο σπίτι, άρχισα να ανησυχώ και κάλεσα την Αστυνομία. Δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε καν ρούχα!». 

Το θρίλερ περιπλέκεται ακόμη περισσότερο από την εκτίμηση του πεθερού της 37χρονης ο οποίος εκτιμά ότι «έφυγε με κάποιον γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό. Ηταν συνεννοημένο το πράγμα».

Και ενώ το μυαλό των κατοίκων της περιοχής πηγαίνει στο κακό, η αστυνομία κρατά ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα με τις έρευνες να στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση και να ερευνώνται όλα τα πιθανά σενάρια για την τύχη της γυναίκας. 

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δείτε επίσης:

Τραγωδία στου Ζωγράφου – Απανθρακώθηκε άνδρας από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

“Γάζωσαν” τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός στη Βαρυμπόμπη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ