Νέα στοιχεία για τον νεκρό που βρέθηκε σε ψυγειοκαταψύκτη στην Καλλιθέα

Περιπλέκεται το μυστήριο γύρω από την ανεύρεση πτώματος άνδρα μέσα σε καταψύκτη-μπαούλο, σε διαμέρισμα, στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα.

Λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι δύο δικαστικοί επιμελητές μαζί με κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα για να προχωρήσουν στη διαταγή έξωσης που είχαν. Κατά τη διαδικασία καταμέτρησης των πραγμάτων που βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα άνοιξαν έναν ψυγειοκαταψυκτη και έκπληκτοι διαπίστωσαν πως στο εσωτερικό βρισκόταν μια σορός άνδρα.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως πρόκειται για τον αλλοδαπό ένοικο του διαμερίσματος.

Πρόκειται για έναν Βούλγαρο που συμφώνα με πληροφορίες του enikos.gr, είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του από τον Ιανουάριο του 2015. Τότε ένας φίλος τους είχε δηλώσει πως δεν μπορούσε να τον βρει όμως οι έρευνες δεν είχαν αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα βρίσκονταν σε εξέλιξη οι διαδικασίες έξωσης και σήμερα εντοπίστηκε η σορος στο ψυγειοκαταψυκτη.

Η σορός θα σταλεί για ιατροδικαστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου ενώ την ερεύνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής 

 

Διαβάστε επίσης

Μυστήριο με πτώμα άνδρα που βρέθηκε σε καταψύκτη διαμερίσματος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ