Ποιες τροφές έχoυν τα περισσότερα και τα λιγότερα φυτοφάρμακα

Νέα στοιχεία προκύπτουν από έρευνες που γίνονται παγκοσμίως για τη χρήση των φυτοφαρμάκων στην καλλιέργεια φρούτων και λαχανικών και για τις επιπτώσεις στην υγεία των καταναλωτών.

Τα φυτοφάρμακα μπορεί να αποδειχθούν βλαβερά για την υγεία, αν δεν πλένουμε καλά τα φρούτα και τα λαχανικά που αγοράζουμε, προτού τα καταναλώσουμε.

Ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός “Environmental Working Group”, πραγματοποίησε μεγάλη έρευνα σχετικά με το ποια προϊόντα έχουν περισσότερες επικίνδυνες ουσίες.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ