Πως περιγράφει δημοσιογράφος της ΕΡΤ το τροχαίο ατύχημα που βίωσε

Τροχαίο ατύχημα είχε η δημοσιογράφος Αντριάνα Παρασκευοπούλου την Τετάρτη καθώς έπεσε επάνω της ένα αυτοκίνητο παραβιάζοντας το «stop»και το όχημα της ντελαπάρισε.

Το περιστατικό περιέγραψε η ίδια η δημοσιογράφος στη σελίδα της στο Facebook, τονίζοντας πως η ζώνη ήταν αυτή που της έσωσε τη ζωή.

Στην ανάρτησή της αναφέρει:

«Χθες το πρωί μια κυρία παραβίασε το STOP και με τράκαρε με τέτοια ταχύτητα, που το αυτοκίνητό μου ντελαπάρισε και για εξήντα μέτρα σερνόμουν με την οροφή στην άσφαλτο μην μπορώντας να υπολογίσω αν θα σταματήσω σε τοίχο, αν θα τρακάρει πάνω μου και άλλο αυτοκίνητο καθώς στροβιλιζόμουν στο αντίθετο ρεύμα.

Τζάμια έσπαγαν παντού και μου φάνηκαν χρόνια μέχρι να σταματήσει. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τα παιδιά μου και να βρω τρόπο να ζήσω για τα παιδιά μου. Όταν σταμάτησε άκουσα κόσμο που είχε μαζευτεί να ουρλιάζει. Δεν μπορούσα να βγω και ήδη είχε αρχίσει να παίρνει φωτιά. Δεν με έβγαζε κανείς έξω. Μου πήρε ώρα να απεγλωβιστώ μόνη μου και βγήκα από ένα σπασμένο τζάμι. Όλοι είπαν πως σώθηκα από θαύμα.

Ο μόνος λόγος που γράφω αυτήν την ανάρτηση είναι για να πω πως σώθηκα επειδή ήμουν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας. Να φοράτε πάντα τη ζώνη από το πρώτο λεπτό.

ΥΓ λυπάμαι για το ΕΚΑΒ, που περίμενα μιάμιση ώρα ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο αν και καταλαβαίνω το γολγοθά της δουλειάς τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς του Γ.Γεννηματάς που παρά τις τραγικές ελλείψεις απο τα απλά κολάρο, κουβέρτα μέχρι το χαλασμένο εδώ και μήνες τομογράφο, στάθηκαν άνθρωποι. Να φοράτε ζώνη γιατι αλήθεια σώζει ζωές».

 

Δείτε επίσης:

Ο “καβγάς” του Μπογδάνου με την ΕΡΤ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ