Ξυλοδαρμός γιατρού στο “Αττικόν” για μια συνταγή γυαλιών

Σκηνές τρόμου στο Αττικόν το βράδυ της Τετάρτης στη γενική εφημερία του νοσοκομείου, με απολογισμό έναν σοβαρά τραυματία γιατρό και υλικές ζημιές στο οφθαλμιατρικό τμήμα αξίας άνω των 15.000 ευρώ.

Πρωταγωνιστής ένας άνδρας ο οποίος έδειρε πολύ άσχημα έναν ειδικευόμενο γιατρό και έσπασε τα περισσότερα ιατρικά μηχανήματα του Οφθαλμολογικού ιατρείου. Ο λόγος της «έκρηξης» του άνδρα, ήταν γιατί ο γιατρός αρνήθηκε να δώσει συνταγή για γυαλιά σε μία κοπέλα, καθώς όπως ήταν φυσικό έκρινε ότι δεν ήταν επείγον περιστατικό, τη στιγμή που περίμεναν άλλοι ασθενείς με πολύ σοβαρότερα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της γενικής εφημερίας του νοσοκομείου την Τετάρτη, μία κοπέλα περίπου 25 ετών, επισκέφθηκε τα επείγοντα του Αττικόν και ζήτησε από τον ειδικευόμενο οφθαλμίατρο να της δώσει μία συνταγή για γυαλιά οράσεως. Ο γιατρός έκρινε ότι δεν παρουσιάζει κάποιο επείγον πρόβλημα και της ζήτησε να επισκεφθεί το νοσοκομείο την επόμενη ημέρα, γιατί εκείνη την ώρα περίμεναν πολλοί ασθενείς να εξεταστούν για περισσότερο σοβαρά προβλήματα.

Η κοπέλα εκνευρίστηκε και έφυγε από το νοσοκομείο φωνάζοντας και βρίζοντας για να επανέλθει λίγη ώρα αργότερα συνοδευόμενη από έναν άνδρα, ο οποίος αφού ζήτησε το λόγο από το γιατρό γιατί δεν χορήγησε τη συνταγή γυαλιών, άρχισε να τον χτυπάει με μπουνιές στο πρόσωπο, σπάζοντας ταυτόχρονα ότι έβρισκε μπροστά του, προκαλώντας υλικές ζημιές τουλάχιστον 15.000 ευρώ.

Ο δράστης έφυγε τρέχοντας από το χώρο των ιατρείων πριν προλάβουν να φτάσουν οι άνδρες της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης και έξω από την είσοδο του νοσοκομείου επιβιβάστηκε σε ένα ταξί. Μετά από έρευνα της Αστυνομίας, στην οποία κατήγγειλε το γεγονός η διοικήτρια του νοσοκομείου, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σοκαρισμένη από το περιστατικό η διοικήτρια του Νοσοκομείου κα. Ευαγγελία Γιαννακάκου μίλησε στον Αθήνα 984 τα γεγονότα που βίωσαν το βράδυ της Τετάρτης γιατροί και ασθενείς από τον μαινόμενο άνδρα, ο οποίος από το πρωί της Πέμπτης βρίσκεται στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που οι γιατροί μας γίνονται θύματα ξυλοδαρμών. Δεχόμαστε χιλιάδες ανθρώπους σε κάθε εφημερία και είμαστε αφύλακτοι. Οι γιατροί δίνουν πραγματικό αγώνα κάτω από αντίξοες συν��ήκες και προσπαθούν να εξυπηρετούν όλους τους ασθενείς, αλλά στις εφημερίες προηγούνται όσοι έχουν πρόβλημα υγείας. Ειδικά στην εφημερία που συνέβη αυτό το αποτρόπαιο γεγονός, τα επείγοντα ιατρεία και οι γιατροί των διαφόρων ειδικοτήτων δέχθηκαν ίσως και πάνω από 2.000 ασθενείς».

 

Πηγή:athina984.gr

 

Διαβάστε επίσης

Προβληματισμός στις ελληνικές αρχές για τη δράση συγκεκριμένης ΜΚΟ στη Λέσβο

Αποκαλυπτική έρευνα για την κατοικία στην Ελλάδα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ