Αίγινα – Τους έκαψαν ζωντανούς… για μια φήμη

Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το φριχτό έγκλημα στην Αίγινα συγκλονίζουν.

Η τοπική κοινωνία είναι αναστατωμένη μετά το διπλό φονικό με κίνητρο τη ληστεία, με τους αγνώστους ναι καίνε ζωντανούς μια 71χρονη και τον 44χρονο ανιψιό της, με τις σορούς τους απανθρακωμένες από τη μέση και πάνω.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η ηλικιωμένη και ο ανιψιός της υπέστησαν βασανιστήρια από τους δράστες. Τους έδεσαν και τους βασάνισαν με στόχο να τους αποκαλύψουν που βρίσκονται τα χρήματα αλλά και άλλα τιμαλφή και στη συνέχεια τους έκλεισαν σε ένα δωμάτιο και έβαλαν φωτιά.

Περίοικοι αλλά και συγγενείς, σημειώνουν ότι στην περιοχή υπήρχε μια φήμη που γυρνούσε από στόμα σε στόμα, πως η ηλικιωμένη γυναίκα, κρύβει χρήματα αλλά και λίρες στο σπίτι. «Πολλοί έλεγαν ότι έχει λεφτά και λίρες στο σπίτι. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια», αναφέρουν χαρακτηριστικά συγγενείς, ενώ παράλληλα, βάζουν στο κάδρο και τον θείο του 44χρονου, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και στο νησί έλεγαν ότι είχε κρυμμένα χρήματα. Αυτές οι πληροφορίες φέρεται να αποτέλεσε και το κίνητρο των ληστών.

Όπως περιγράφουν, η ηλικιωμένη ήταν σαν μάνα για τον 44χρονο ο οποίος, μαζί με την αδερφή του, έχασαν τους γονείς τους σε πολύ νεαρή ηλικία.

Συγγενείς, υποστηρίζουν σε μερίδα του Τύπου ότι η άτυχη 71χρονη και ο ανιψιός της, αναγνώρισαν τους ληστές και γι αυτό βρήκαν τραγικό θάνατο.

Διαβάστε επίσης:

Ληστές έκαψαν ζωντανούς μια ηλικιωμένη και τον ανιψιό της στην Αίγινα – ΒΙΝΤΕΟ

Μαχαίρωσαν 75χρονο μέσα στο σπίτι του στη Λαμία

Συνελήφθη ο αρχηγός της σπείρας των Γεωργιανών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ