Του έκλεψαν 50.000 ευρώ… από το πατάρι

Σοκ υπέστη ένας 64χρονος στην Επισκοπή Ηρακλείου όταν ανακάλυψε ότι οι οικονομίες μιας ζωής είχαν κάνει «φτερά» από το πατάρι του σπιτιού του.

Συγκεκριμένα, ο 64χρονος άνδρας είχε βγάλει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια από την τράπεζα το ποσό των 50.000 ευρώ, τα οποία είχε κρύψει στο πατάρι, θεωρώντας ότι έτσι θα ήταν ασφαλή.

Η μυστηριώδης κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί της Τρίτης, καθώς ο 64χρονος παρατήρησε ότι η πόρτα του παταριού ήταν μισάνοιχτη και εξείχε μία τσάντα. Το γεγονός αυτό κίνησε αμέσως τις υποψίες του, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο.

Ο άνθρωπος, όπως ήταν φυσικό, “κεραυνοβολήθηκε”. Ήταν τόσο σίγουρος για την ασφάλεια των χρημάτων του, που σχεδόν τα είχε ξεχάσει σε εκείνο το σημείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 64χρονος το μεγαλύτερο διάστημα διαμένει σε μετόχι κοντά στην Επισκοπή και κάποιους μήνες ζει στο συγκεκριμένο σπίτι.

Ένα στοιχείο πάντως που προκαλεί αίσθηση στους αστυνομικούς είναι ότι ακόμα και μέσα στο πατάρι, ο εντοπισμός των χρημάτων ήταν εξαιρετικά δύσκολος. Όπως λένε, τα χρήματα ήταν κρυμμένα πίσω από πράγματα, τσάντες και πλακάκια. Το γεγονός αυτό περιπλέκει τις έρευνες καθώς βάζει στο «κάδρο» και άλλα δεδομένα.

 

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Εξαπάτησαν ηλικιωμένη με… κουβέρτες

Ηράκλειο- Νεκρός σε τροχαίο 48χρονος μοτοσικλετιστής

Φρίκη- Έδεσαν σκύλο για να πνιγεί – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ