Συνέχεια στα δικαστήρια υπόσχεται ο δημοσιογράφος που μήνυσε τον Σώρρα

Διαστάσεις προσλαμβάνει η δικαστική διαμάχη μεταξύ του αρθρογράφου Ελευθέριου Ρήνου και του Άρτεμη Σώρρα.

Λίγο μετά το τέλος της ομιλίας του το βράδυ της Κυριακής, ο Σώρρας συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, καθώς υποβλήθηκε μήνυση εναντίον του για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου από τον δημοσιογράφο. Με εντολή της Εισαγγελέως Υπηρεσίας ο Αρτέμης Σώρρας, αφού εξετάστηκε, αφέθηκε ελεύθερος.

Ο κ. Ρήνος, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του κ. Σώρρα, δύο μελών της οργάνωσης αλλά και διαχειριστών ιστοσελίδων με αφορμή άρθρο, που αναρτήθηκε στις 24 Οκτωβρίου, το οποίο περιλαμβάνει, όπως επεσήμανε, προσωπικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του.

Σε ανάρτηση του αρθρογράφου στην προσωπική του σελίδα αναφέρει πως «για μένα αυτό είναι αρκετά δυσάρεστο. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι πέρασαν τα εσκαμμένα, έστω και λόγω του αδικαιολόγητου μίσους που έχουν εναντίον μου. Έχουν φτάσει στο σημείο να δίνουν εντολές σε τρίτους για να με λασπολογήσουν και είναι ακόμη η αρχή.

Τους προειδοποίησα με ανακοίνωσή μου μέσω του Facebook, με την οποία έδωσα 7 ημέρες προθεσμία για διακοπή των προσωπικών επιθέσεων. Με περιγέλασαν, γιατί θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου και δεν μπορεί να τους αγγίξει κανείς.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι από εδώ και μπρος, το πράγμα θα πάει ανάλογα με τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. Κάθε δράση τους, θα έχει την αντίδρασή μου».

Η εκδήλωση στην οποία μίλησε ο Σώρρας διοργανώθηκε από την αστική εταιρεία «Ελλήνων Συνέλευσις» όπου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων η άμεση αποπληρωμή του ιδιωτικού αλλά και του δημοσίου χρέους.

Πηγή: dimokratiki.gr

Διαβάστε επίσης.

Συνελήφθη στη Ρόδο ο Αρτέμης Σώρρας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ