Φρίκη- Έδεσαν σκύλο για να πνιγεί – ΦΩΤΟ

Μόνο ένα αρρωστημένο μυαλό θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τη σημερινή κακοκαιρία στο Ηράκλειο της Κρήτης για να ξεφορτωθεί το σκυλί του, το οποίο δεν ήθελε απλώς να εγκαταλείψει, αλλά να εξοντώσει.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο άγνωστος ιδιοκτήτης του σκυλιού, γνωρίζοντας ότι με την έντονη βροχή η κοίτη του Γιόφυρου στο Ηράκλειο θα ανέβαινε και τα νερά θα φούσκωναν μετατρέποντας σε ορμητικό χείμαρρο το ποτάμι, έδεσε το άτυχο τετράποδο σε μια σιδεριά για να μην μπορεί να κινηθεί, περιμένοντας το βέβαιο πνιγμό του.

Ωστόσο, δύο υπάλληλοι του Δημοτικού Κυνοκομείου Ηρακλείου, έδειξαν την ευαισθησία τους και δεν δίστασαν με κίνδυνο ακόμη και της ίδιας τους της ζωής, να βουτήξουν στα ορμητικά νερά του Γιόφυρου για να απελευθερώσουν το σκυλί που μάταια προσπαθούσε να κόψει τα δεσμά του. Ο ένας από τους δύο άντρες ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφίες από την επιχείρηση διάσωσης του σκυλιού.

Διαβάστε τη συγκινητική ανάρτηση αλλά και τα συναισθήματα που προκάλεσε στον ίδιο τον υπάλληλο του Κυνοκομείου η διάσωση του σκυλιού.

 

Πηγή cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ