Σε φυλάκιση 2 ετών καταδικάστηκε ο Μπέος

Της Άννας Κανδύλη

Σε φυλάκιση δύο ετών εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως και με αναστολή στην έφεση καταδικάστηκε από το Γ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο δήμαρχος Βόλου και πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος για την απόπειρα εκβίασης του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα.

Ο Αχιλλέας Μπέος στην απολογία του αρνήθηκε όσα του αποδίδονται υποστηρίζοντας πως βρέθηκε κατηγορούμενος λόγω κάποιων κασετών για τις οποίες ουδείς γνωρίζει την προέλευσή τους και οι οποίες έχουν υποστεί συρραφή.

Ο διαιτητής πάντως, αν και το 2011 είχε καταθέσει πως δέχθηκε απειλές από τον Αχιλλέα Μπέο, σήμερα υποστήριξε πως δεν θυμάται τι είχε συμβεί.

Την ενοχή του Αχιλλέα Μπέου ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας υποστηρίζοντας πως ακόμα κι αν το θύμα σήμερα λέει πως δεν θυμάται δεν παίζει ρόλο καθώς η προανακριτική του κατάθεση ήταν πιο κοντά στα γεγονότα.

Μόλις ανακοινώθηκε η ετυμηγορία ο Αχιλλέας Μπέος αντέδρασε και απευθυνόμενος στους δικαστές είπε : “Μία ερώτηση να κάνω αν οι μάρτυρες ήταν κατά μου τι θα έπαιρνα, ισόβια;”

Διαβάστε επίσης:

ΟΗΕ: Περισσότεροι από 500.000 πρόσφυγες έφτασαν στην Ελλάδα

Έξι στους δέκα φοιτητές εγκαταλείπουν τις σπουδές

Στο φως ντοκουμέντα της ναζιστικής θηριωδίας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ