Ο προκλητικός οδηγός του ΚΤΕΛ στον μαθητή: Εδώ δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα

Σάλος έχει προκληθεί έπειτα από το περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ένας οδηγός των ΚΤΕΛ Κορίνθου κατέβασε έναν 10χρονο μαθητή ο οποίος μόλις είχε τελειώσει την σχολική του μέρα στην Αρχαία Κόρινθο, καθώς δεν είχε να πληρώσει το εισιτήριο του ενός ευρώ που του ζήτησε.

Ο πατέρας του δεκάχρονου μαθητή, μιλώντας στην “Κοινωνία Ώρα MEGA”, κατήγγειλε ότι ο οδηγός απευθυνόμενος στο παιδί του ζήτησε να κατέβει από το λεωφορείο με την αιτιολογία ότι “εδώ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα”. Προσθέτοντας ότι τις προηγούμενες ημέρες το παιδί επικαλείτο την επερχόμενη παραλαβή της μαθητικής του κάρτας, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα, και μπορούσε να επιβιβάζεται στο λεωφορείο χωρίς πρόβλημα.

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Κορινθίας, Παναγιώτης Μάρκελος, επιβεβαίωσε το γεγονός και μίλησε για το λυπηρό περιστατικό, σημειώνοντας ότι επικοινώνησε με τον οδηγό ο οποίος απολογητικά του είπε ότι “θόλωσε”.

Όπως μετέδωσε ο Νέστωρ Δημαράς στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη στον Realfm 97,8, o 10χρονος μαθητής επιβιβάστηκε στο ΚΤΕΛ μετά το πέρας του μαθήματος και ότι η περιφέρεια χρηματοδοτεί το ΚΤΕΛ για τη δωρεάν μεταφορά μαθητών, όμως η έκδοση των ταυτοτήτων ελευθέρας δεν έχουν εκδοθεί ακόμα, με αποτέλεσμα οι μαθητές να μην τις έχουν μαζί τους. Παρότι ο μαθητής ενημέρωσε τον οδηγό για τις ταυτότητες αυτές, ο οδηγός τον κατέβασε λέγοντας του ότι «εδώ δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα». Το παιδί κατέβηκε από το λεωφορείο έφτασε στο σπίτι του, ανέφερε τι συνέβη στους γονείς του, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν τη διεύθυνση του σχολείου και τη διοίκηση των ΚΤΕΛ.

 

Δείτε τα βίντεο του MEGA

 

Δείτε επίσης

Συγκλονίζουν τα στοιχεία – 1.000 παιδιά στην Πάτρα δεν έχουν καθημερινό φαγητό

Ανετράπη βυτιοφόρο στην Άρτα – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ