Συνελήφθη οικογένεια στη Ναύπακτο για κατοχή ναρκωτικών

Τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας, δηλαδή ο 60χρονος πατέρας, η 57χρονη μητέρα, ο 24χρονος γιός και η 31χρονη αδελφή του, συνελήφθησαν στην Ναύπακτο, για υπόθεση κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ναύπακτο, για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στον 24χρονο, τη στιγμή που κινούνταν στη περιοχή με το αυτοκίνητό του.

Στην συνέχεια οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 24χρονου, όπου βρήκαν μικροποσότητα χασίς, ένα κυνηγετικό όπλο, χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις κατοχής, ένα ψεύτικο πιστόλι και ένα στιλέτο.

Όμως, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ναυπάκτου συνέχισαν τις έρευνες και σύμφωνα με την Αστυνομία , εντόπισαν σε απόσταση δύο χιλιομέτρων από το σπίτι των συλληφθέντων και συγκεκριμένα κάτω από δέντρα, ποσότητα χασίς που ξεπερνάει το ένα κιλό, μία ζυγαριά ακριβείας, συσκευασίες με υπολείμματα κάνναβης και έναν τρίφτη κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την προανάκριση προέκυψε, ότι ο 24χρονος, λίγο πριν σταματήσει με το αυτοκίνητό του στον έλεγχο των αστυνομικών, ειδοποίησε τηλεφωνικά τους γονείς του, με αποτέλεσμα ο 60χρονος, η 57χρονη και η 31χρονη να πάρουν από το σπίτι όλες τις ναρκωτικές ουσίες , τις συσκευασίες με τα υπολείμματα χασίς, τη ζυγαριά και τον τρίφτη, και να τα μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους στο σημείο που βρέθηκαν κρυμμένα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης

“Το μεταναστευτικό δεν είναι πρόβλημα της Λέσβου και της Ελλάδας”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ