Tα iPhones… σκίζουν τα μνημόνια

Αψηφώντας την ύφεση και τα μνημόνια οι Έλληνες έσπευσαν να προπαραγγείλουν και να αγοράσουν τα νέα iPhones χωρίς να διστάσουν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Μόνο την Παρασκευή – πρώτη ημέρα της διάθεσής τους στην ελληνική αγορά-εκτιμάται ότι οι προπαραγγελίες και οι αγορές για τα νέα και ακριβότερα από τα προηγούμενα iPhones 6s και iPhones 6s plus ξεπέρασαν τις 6.000.

Στο νούμερο αυτό δεν συνυπολογίζονται οι συσκευές που υπάρχουν στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας ή ηλεκτρονικών ειδών για δειγματισμό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι συσκευές που είχαν διατεθεί στους retailers για την πρώτη μέρα εμφάνισής τους στην ελληνική αγορά εξαντλήθηκαν. 

Πολλοί από τους αγοραστές είχαν ήδη κάνει την παραγγελία τους από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ή είχαν μπεισ τις σχετικές λίστες εκδήλωσης ενδιαφέροντος, παρά τις τσιμπημένες τιμές.

Συγκεκριμένα οι τιμές ξεκινούν από τα 789 ευρώ (χωρίς επιδότηση συμβολαίου) για τη συσκευή 6s και μπορούν να φτάσουν να φτάσουν ανάλογα με την έκδοση και τα 1.099 ευρώ.

 

Πηγή:Έθνος

 

Διαβάστε επίσης

Ο εφευρέτης του κινητού βρίσκει το iPhone 6s… βαρετό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ