Ποια τρόφιμα να επιλέξεις για δυνατή καρδιά

Η μείωση των υψηλών επιπέδων χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων στο αίμα και η διατήρησή τους σε φυσιολογικά επίπεδα αποτελεί ένα σημαντικό τρόπο μείωσης του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακής νόσου.

Γράφει η Δήμητρα Σκλαβενίτη, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Ποια είναι όμως τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα τροφίμων που μπορούν να μας οδηγήσουν σε αυτή τη μείωση;

Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr

 

Δείτε επίσης:

Ποια επαγγέλματα βλάπτουν σοβαρά την καρδιά;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ