Αυτά υποστήριξε ο Λιακουνάκος στην απολογία του

Της Άννας Κανδύλη

Αρνήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες ο Θωμάς Λιακουνάκος κατά την  απολογία του  τις κατηγορίες που του αποδίδονται για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και δωροδοκία. 

Ενώπιον της ανακρίτριας επέμενε ότι δεν δωροδόκησε πότε κανέναν. Υποστήριξε δε ότι αγνοεί τις κινήσεις κεφαλαίων μέσω της off shore Interaction,  που φέρονται να είναι “μαύρο” χρήμα για την προμήθεια των ιπτάμενων ραντάρ της Ericsson, αν και αποδέχθηκε ότι ίδρυσε την εν λόγω εταιρεία με δύο ακόμη πρόσωπα εκ των οποίων το ένα έχει αποβιώσει.

Διαχειριστής αυτής- την οποία συνέστησε όπως φέρεται να είπε για νόμιμος δραστηριότητες του- ήταν ο Βρετανός δικηγόρος  Πίτερ Κόλεριτζ.

Σε δήλωσή του ο συνήγορός του Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ανέφερε ότι ο πελάτης του έδωσε εξηγήσεις και αρνήθηκε τις κατηγορίες. Η έτερη συνήγορος του επιχειρηματία Σοφία Πολάλη άφησε αιχμές για πολιτικές παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη Μάλιστα ο κ. Ζαφειρόπουλος μίλησε για tweets στο διαδίκτυο που “πανηγύριζαν” για τη σύλληψη του επιχειρηματία. “Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε μια δικογραφία δύο ετών μέσα σε δυο ημέρες” είπαν οι συνήγοροι και άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο ο επιχειρηματίας να επανέλθει δίνοντας συμπληρωματική απολογία με στοιχεία που θα αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του.

 

Διαβάστε επίσης

Προφυλακίστηκε ο Λιακουνάκος – ΤΩΡΑ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ