Τα “γαλλικά” στο δημοτικό συμβούλιο της Χαλκίδας

Ένταση επικράτησε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων όταν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων, Βασίλης Καθαροσπόρης, φέρεται να απευθύνθηκε προς την Δημοτικό Σύμβουλο, Ελένη Μιτζιφίρη, με κάποια… “γαλλικά”.

Η φραστική επίθεση, αυτή, προκάλεσε την έκρηξη του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων, Θανάση Ζεμπίλη.

Ο Θανάσης Ζεμπίλης πήρε τον λόγο λέγοντας εξοργισμένος: «Κύριε Πρόεδρε ακούσατε την έκφραση από τον Αντιδήμαρχο κύριο Καθαροσπόρη. Εάν επιτρέπεται αυτού του είδους οι σκληρές εκφράσεις σε μια γυναίκα που παρίσταται στο δημοτικό συμβούλιο, να σας συγχαρώ για το επίπεδο σας και όλη την πλειοψηφία. Κύριε Πρόεδρε να ανακαλέσει. Εάν αυτό είναι το επίπεδο του χαμαιτυπείου στο δημοτικό συμβούλιο, ως επιστήμονας, οικογενειάρχης ντρέπομαι» και συνέχισε:

«Κύριε Πρόεδρε να αποφασίσετε σε ποια τάξη θα συνεδριάζει πλέον το δημοτικό συμβούλιο. Θα γίνει χαμαιτυπείο; Από τέτοιες εκφράσεις ξέρουμε και εμείς αλλά δεν το επιτρέπει η παιδεία μας».

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: eviazoom.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Ξεκινάει με εξάωρα μαθήματα η Μπέτυ Μπαζιάνα – ΦΩΤΟ

Ελεύθερος αφέθηκε ο γιος του Λιακουνάκου

Δήμαρχος Γαλατσίου: Έχουμε αιφνιδιαστεί – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ