Παναγιώτης Φύσσας: “Ήταν επαγγελματικό το χτύπημα στον Παύλο”

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του πατέρα του Παύλου Φύσσα όταν άρχισαν να του θέτουν ερωτήσεις οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

 

Οι διάλογοι

«Σέβομαι τον πόνο σας» του είπε μια από τις συνηγόρους και εκείνος της απάντησε: «μην παίζεις με εμένα. Δεν σέβεσαι , αν σεβόσουν δεν θα ήσουν εδώ».

Η πρόεδρος απευθυνόμενη στον Παναγιώτη Φύσσα παρατήρησε : «Σας παρακαλώ κύριε μάρτυρα κάντε υπομονή . Θα σας ρωτήσουν όλοι , τη δουλειά τους κάνουν».

«Με κάθε σεβασμό» είπε και ο συνήγορος του Γιώργου Ρουπακιά απευθυνόμενος στον πατέρα του αδικοχαμένου μουσικού, «άρχισαν οι ειρωνείες» του απάντησε εκείνος.

Ο συνήγορος του Γιώργου Ρουπακιά έθεσε σειρά ερωτήσεων στο μάρτυρα και επιχείρησε να αποδυναμώσει τη μαρτυρία του γιατρού που επικαλέστηκε ο πατέρας του Παύλου Φύσσα ο οποίος είπε ότι «ήταν επαγγελματικό το χτύπημα» . Μάλιστα, ο συνήγορος σχολίασε πως είναι πιθανό ο γιατρός να προσπάθησε να καλύψει το γεγονός της καθυστέρησης του ΕΚΑΒ.

«Να το μάθετε επαγγελματικά και στους άλλους» του φώναξε ένας από τους φίλους του Παύλου Φύσσα βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα.

Νωρίτερα, ο Παναγιώτης Φύσσας περιέγραψε τη στιγμή που είδε το γιο του πεσμένο στο πεζοδρόμιο. «Ήταν παγωμένος και κατουρημένος. Ήλπιζα ότι θα τον επαναφέρουν» είπε.

Ένταση και στο ακροατήριο

Ένταση δημιουργήθηκε από την “υπεράσπιση” με αφορμή την κατάθεση του Παναγιώτη Φύσσα ότι ο γιός του στοχοποιήθηκε λόγω της μουσικής του.

Αναφέρθηκε στους στίχους των τραγουδιών «μόνο αντιφασιστικά τραγούδια δεν ήταν αυτά. Εξέφραζαν κάποιες ανησυχίες» παρατήρησε ο συνήγορος. Οι φίλοι του μουσικού αντέδρασαν αμέσως φωνάζοντας «τι λέει ο καραγκιόζης . Τότε να γράψει κανένα καινούργιο τραγούδι».

Όταν ολοκλήρωσε την κατάθεση του ο Παναγιώτης Φύσσας ξέσπασε βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα «120 δολοφόνοι είναι εδώ μέσα» αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στους κατηγορούμενους και τους συνηγόρους τους ενώ η μητέρα του Παύλου συμπλήρωσε «5-6% είναι οι δολοφόνοι».

Σημειώνεται ότι οι συνήγοροι υπεράσπισης της φερόμενης ως ηγετικής ομάδας , μεταξύ των οποίων και οι πρώην και νυν βουλευτές , δεν έκαναν καμία ερώτηση στον Παναγιώτη Φύσσα. Η δίκη θα συνεχιστεί την ερχόμενη Παρασκευή με τις καταθέσεις της μητέρας και τη αδελφής του αδικοχαμένου μουσικού».

Διαβάστε επίσης:

Πατέρας Φύσσα: Τα χέρια του Μιχαλολιάκου είναι βαμμένα με το αίμα του παιδιού μου

Συγκλονίζει η κατάθεση του Παναγιώτη Φύσσα – ΦΩΤΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ