Μπαράζ ένοπλων ληστειών και διαρρήξεων

Μπαράζ ένοπλων ληστειών και διαρρήξεων σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και τις πρωινές ώρες με την αστυνομία να υποστηρίζει ότι οι ληστές πραγματοποιούν επιθέσεις έστω και λίγα ευρώ.

Ειδικότερα, ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί σε υποκατάστημα τράπεζας στην Πεύκη. Ο δράστης μπήκε στην τράπεζα κρατώντας μια χειροβομβίδα και αφού άρπαξε το ποσό των 2.500 ευρώ εξαφανίστηκε. Το υλικό από τις κάμερες του καταστήματος βρίσκεται ήδη στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα όταν δυο δράστες έφτασαν σε βενζινάδικο στο Πέραμα και με την απειλή όπλου πήραν από τον υπάλληλο μόλις 60 ευρώ. Στη συνέχεια με μοτοσικλέτα ωστόσο εντοπίστηκαν ξεκίνησε καταδίωξη. Τελικά εγκατέλειψαν τη μηχανή στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και χαθήκαν στα στενά. Η μοτοσικλέτα δεν είναι κλεμμένη και οι αρχές θεωρούν πως θα φτάσουν στα ίχνη τους.

Η τρίτη ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ όπου ο δράστηε ακινητοποίησε την 36χρονη υπάλληλο και απέσπασε από το ταμείο 2.500 ευρώ. 

Τέλος σημειώθηκε και μια διάρρηξη σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο όπου οι δράστες αφαίρεσαν 40.000 ευρώ. Οι ηλικιωμένοι ένοικοι έλειπαν ωστόσο όταν γύρισαν είδαν το σπίτι αναστατωμένο και τα χρήματα να λείπουν.

Από τα στατιστικά της ΕΛΑΣ φαίνεται ότι οι κακοποιοί έχουν στοχοποιήσει τα διαμερίσματα λόγω των χρημάτων που έχουν “σηκωθεί” από τις τράπεζες τους τελευταίους μήνες. 

Διαβάστε επίσης:

Με βρισιές υποδέχθηκαν τη 38χρονη που ομολόγησε ότι σκότωσε τον σύζυγό της – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ