Έτσι θα καταπολεμήσεις την επιθυμία για γλυκό

Όπως δείχνουν τα επιστημονικά δεδομένα, οι άνθρωποι έχουμε γενετική προδιάθεση προς τα «γλυκά» συστατικά και τα τρόφιμα που τα περιέχουν καθώς θεωρούνται «ασφαλή προς κατανάλωση».

Στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Παχυσαρκίας που πραγματοποιήθηκε στην Πράγα πριν λίγες ημέρες, οι ερευνητές ανέφεραν ότι το φύλο, η ηλικία και πληθώρα γενετικών, περιβαλλοντικών και ψυχολογικών παραγόντων επηρεάζουν την επιθυμία μας για γλυκιά γεύση – αλλά και τις τελικές μας επιλογές. 

Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr

 

Δείτε επίσης:

Ψωμί ή γλυκό-Tι παχαίνει περισσότερο;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ