Τι κατέθεσε στην ομολογία του ο γνωστός ηθοποιός μετά το τροχαίο

Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη του γνωστού ηθοποιού για το τροχαίο με εγκατάλειψη που κατηγορείται ότι προκάλεσε οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso”, ο γνωστός ηθοποιός αρνήθηκε στην κατάθεσή του ότι εγκατέλειψε τραυματισμένο τον νεαρό μοτοσυκλετιστή.

Όπως φέρεται ότι είπε, φθάνοντας στο ύψος της οδού Ρήγα Φεραίου στο κέντρο της Αθήνας άκουσε έναν μικρό θόρυβο, αλλά συνέχισε την πορεία του.

Λίγα μέτρα πιο κάτω άκουσε σειρήνες περιπολικού και τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί. Όπως αναφέρει η “Espresso” ο ηθοποιός σχυρίστηκε ότι ρώτησε απορημένος τους άνδρες του πληρώματος να του πουν τι έχει συμβεί, αφού δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό ως εκείνη τη στιγμή.

Ο ηθοποιός τόνισε ότι λυπάται πολύ για το περιστατικό και ότι δεν θα άφηνε ποτέ αβοήθητο συμπολίτη του λόγω της ευαισθησίας που έχει ως ηθοποιός.

Εκ διαμέτρου αντίθετη εκδοχή παρουσίασε ο μοτοσυκλετιστής, o οποίος σύμφωνα με την “Espresso” κατέθεσε ότι ο ηθοποιός σταμάτησε, τον κοίταξε και τον εγκατέλειψε πεσμένο στο οδόστρωμα. 

 

Δείτε επίσης:

Σάλος με γνωστό ηθοποιό όπου παρέσυρε και εγκατέλειψε μοτοσυκλετιστή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ