Ψινάκης: Έχω λατρέψει τους αστυνομικούς – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

«Είχα μια άλλη εντύπωση όπως όλοι μας για την αστυνομία. Τους αστυνομικούς του φοβάσαι λίγο. Μην σε γράψουν, μην σε πιάσουν. Από την ώρα που έμπλεξα με το Δήμο και με την επαφή που είχα με την αστυνομία, εγώ τους έχω λατρέψει» ανέφερε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης στο πλαίσιο εκδήλωσης για την υπογραφή πρωτόκολλο Συνεργασίας ανάμεσα στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και το Δήμο .

Ο κ. Ψινάκης δήλωσε για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη πως για αυτόν ο Γιάννης Πανούσης ήταν μια έκπληξη. «Η έκπληξη είναι ο κ. Πανούσης. Χρειάστηκα κάτι, πηρά τηλέφωνο και περίμενα ότι δεν θα μου απαντήσει. Την άλλη μέρα μου είχε κλείσει ραντεβού». Ο δήμαρχος Μαραθώνα ευχαρίστησε προσωπικά και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρη Τσακνάκη.

Στόχος του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας είναι η συστηματική και συνεχής συνεργασία των δύο φορέων, προκειμένου να επιτευχθεί η στοχευμένη ενημέρωση των 30.000 κατοίκων, παιδιών, γονέων, εμπόρων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, τουριστικών επιχειρήσεων κ.α. σε θέματα ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου, ηλεκτρονικού εμπορίου, προώθησης της ιστορίας του Δήμου αλλά και του τουρισμού.

Διαβάστε επίσης.

Ξύλο και ύβρεις στο δημοτικό συμβούλιο Αχαρνών – ΒΙΝΤΕΟ

Ενοχή Σμπώκου και Κάντα προτείνει ο εισαγγελέας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ