“Φρούριο” το ΠΑΓΝΗ για τους τραυματίες ληστές με τα καλάσνικοφ- ΒΙΝΤΕΟ

Αστυνομοκρατούμενο το ΠΑΓΝΗ για τους τρεις ληστές με τα καλάσνικοφ που αργά το βράδυ της Παρασκευής τραυματίστηκαν στη διάρκεια αιματηρής συμπλοκής με τους άνδρες των ειδικών δυνάμεων της τοπικής ΕΛΑΣ, στο κοσμηματοπωλείο γνωστού ξενοδοχείου στη Χερσόνησο.

Οι δύο από τους τρεις ληστές, και πιο συγκεκριμένα οι δύο Κρητικοί, υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση καθώς η κατάστασή τους κρίνεται πολύ σοβαρότερη σε σύγκριση με τον τρίτο συνεργό τους. Οι δύο χειρουργηθέντες έχουν τραυματιστεί στο κεφάλι και ψηλά στο πόδι αντίστοιχα, ενώ ο τρίτος έχει τραυματιστεί στα άνω άκρα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κατάσταση της υγείας του ληστή που φέρει τραύμα στο κεφάλι θεωρείται κρίσιμη.

Οι τρεις άνδρες είναι παλιοί γνώριμοι των αρχών, και μάλιστα φέρεται να έχουν εμπλακεί σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις. Οι δύο ντόπιοι κατάγονται από την ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου, ενώ ο αλλοδαπός συνεργός τους κατάγεται από την Αλβανία.

Η χθεσινή επιχείρηση της ΕΛΑΣ, όπως δείχνει και η εξέλιξη των γεγονότων ήταν καλά οργανωμένη και ολοκληρώθηκε με αξιοσημείωτη ταχύτητα, γεγονός που σημαίνει ότι οι τρεις κακοποιοί είχαν τεθεί υπό προσεκτική παρακολούθηση.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ:Cretapost.gr

Διαβάστε επίσης:

Εισέβαλαν με καλάσνικοφ σε ξενοδοχείο

Βρήκαν 3 καλάσνικοφ και 4 πιστόλια στο σπίτι στον Βόλο – BINTEO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ