Πυροβόλησε το σκυλάκι που μπήκε στο κτήμα του

Τον σκύλο μίας 35χρονης γυναίκας, ο οποίος είχε μπει στο κτήμα του, πυροβόλησε και σκότωσε ένας 40χρονος στη Νέα Αρτάκη Εύβοιας

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ, οπότε ο 40χρονος πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο, τραυματίζοντας θανάσιμα  τον σκύλο της 35χρονης γιατί είχε μπει στο κτήμα του.

Ο δράστης συνελήφθη αμέσως μετά την πράξη του, ενώ το κυνηγετικό του όπλο, το οποίο ο 40χρονος κατείχε νόμιμα, κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ν. Αρτάκης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Στον 40χρονο επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι ο βασανισμός, η κακοποίηση και η βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου, αλλά και η αναίτια θανάτωσή του, είναι πράξεις άδικες που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος, τιμωρούνται δε με φυλάκιση ή και χρηματική ποινή.

Η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της ευαισθησίας και της υποχρέωσης για την εξάλειψη τέτοιων περιστατικών, προτρέπει τους πολίτες να ενημερώνουν τις κατά τόπους Αστυνομικές Αρχές για ανάλογα περιστατικά.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ

Διαβάστε επίσης:

Ο “εξολοθρευτής φιδιών” ξαναχτυπά – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ