Έτσι έφτασαν στη σύλληψη των ληστών του Διστόμου

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης 

 

Μέχρι και…Jaguar βρέθηκε στο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου στη Νέα Αγχίαλο Βόλου.

Στο χώρο της μεζονέτας, η οποία διέθετε μεγάλη αυλή και γκαράζ, ήταν παρκαρισμένα δύο ακόμη αυτοκίνητα, ένα Passat και ένα Navara, καθώς και μια μηχανή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι βρέθηκαν αρκετά καλάσνικοφ τα οποία θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.  

Στο enikos.gr μίλησε άνδρας της ΕΚΑΜ που συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψης των καταζητούμενων για τη ληστεία του Διστόμου: “Φτάσαμε στο σημείο χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί από τους στόχους. Ήμασταν μια ομάδα δέκα ατόμων και τους ζητήσαμε να παραδοθούν καθώς ήταν περικυκλωμένοι”.  

Σύμφωνα με τον αστυνομικό των ειδικών δυνάμεων για 30 λεπτά γίνονταν διαβουλεύσεις ώστε να παραδοθούν, μέχρι που ακούστηκε ριπή πυροβολισμών. “Όχι ρε γ… αυτοκτόνησε. Τι έκανε; Αυτοκτόνησε”, φέρεται να φώναζαν οι συλληφθέντες βλέποντας τον συνεργό τους να κείτεται νεκρός. 

“Eκείνη τη στιγμή δεν πιστέψαμε ότι αυτοκτόνησε. Νομίζαμε ότι έλεγαν ψέματα”, συμπληρώνει ο αστυνομικός της ΕΚΑΜ στο enikos.gr. Mετά από 20 λεπτά, παραδόθηκαν φωνάζοντας στους αστυνομικούς, φανερά σοκαρισμένοι, “μην μας πειράξετε βγαίνουμε έξω”. 

Ο νεκρός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο σαλόνι του πρώτου ορόφου της μεζονέτας στη Νέα Αγχίαλο. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αρχές είχαν την πληροφορία πως το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην περιοχή ένας εκ των τριών ληστών, τον εντόπισαν και τον παρακολοθούσαν. Έτσι λοιπόν έφτασαν στα ίχνη και των άλλων δύο, καθώς και στους κρησφύγετό τους, πραγματοποιώντας την αιφνιδιαστική επιχείρηση το απόγευμα της Παρασκευής.

 

Πηγή φωτογραφίας: Εφημερίδα Ταχυδρόμος 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτό είναι το κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου στο Βόλο – ΦΩΤΟ

Αυτοί είναι οι ληστές του Διστόμου – ΦΩΤΟ

Ένας νεκρός από την επιχείρηση της ΕΚΑΜ στο Βόλο

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ