Daily Mail: Οι μετανάστες έχουν κάνει την Κω «αηδιαστικό κολαστήριο» – ΦΩΤΟ

«Πόσα ακόμα μπορεί να αντέξει η Κως; Τουρίστες βιώνουν τη μιζέρια καθώς χιλιάδες άνθρωποι από τη Συρία και το Αφγανιστάν συγκεντρώνονται σε στρατόπεδα μεταναστών, μετατρέποντας το δημοφιλές ελληνικό νησί σε αηδιαστικό κολαστήριο».

Έτσι τιτλοφορείται το προκλητικό νέο άρθρο της Daily Mail που συνεχίζει το ρεπορτάζ της από το νησί της Κω.

 

 

«Την ώρα που οικογένειες τουριστών χαλαρώνουν απολαμβάνοντας τον ήλιο στις ξαπλώστρες, λίγα μέτρα παραπέρα δεκάδες μετανάστες κοιμούνται σε κούτες, ανάμεσα σε σωρούς σκουπιδιών», αναφέρει η Daily Mail στο προκλητικό της δημοσίευμα που περιλαμβάνει μαρτυρίες Βρετανών ταξιδιωτών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι μετανάστες έχουν κατακλύσει τους δρόμους του νησιού περιμένοντας να τους δοθεί η άδεια να ταξιδέψουν στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Οι πιο «ευκατάστατοι» από αυτούς διαμένουν σε τοπικά ξενοδοχεία που χρεώνουν 10-15 ευρώ ανά διανυκτέρευση ενώ άλλοι έχουν εγκατασταθεί σε ένα εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο στα περίχωρα της πόλης.

Τουλάχιστον 6.000 μετανάστες έχουν φθάσει στην Κω τους τελευταίους μήνες, αναφέρει το άρθρο προσθέτοντας ότι κάθε βράδυ, μεταξύ 3 και 7 τα ξημερώματα, οι παραλίες υποδέχονται νέες αφίξεις.

 

Πηγή: en.enikos.gr

 

Δείτε επίσης:

Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Κω – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ