Θρίλερ με δύο παιδιά σε καταυλισμούς Ρομά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Ασφάλειας Σπάρτης μετά τον εντοπισμό ενός αγοριού και ενός κοριτσιού σε καταυλισμούς ρομά στη Λακωνία καθώς προέκυψε ότι δεν είναι βιολογικά παιδιά των φερόμενων γονιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, χθες πραγματοποιήθηκαν παράλληλες έρευνες σε δύο καταυλισμούς στις περιοχές της Τραπεζοντής και στα Καλύβια Σοχάς. Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν τα δύο τετράχρονα παιδιά, όμως αυτό που τους έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι δεν έμοιαζαν εμφανισιακά με τους «γονείς» τους. Άμεσα προσήγαγαν τα τέσσερα άτομα από τα όποια έλαβαν γενετικό υλικό που στάλθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Τα αποτελέσματα όμως έδειξαν ότι ο γενετικός τύπος των παιδιών δεν ταίριαζε με αυτόν των φερόμενων «γονιών», με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν δύο ανδρόγυνα. Αυτή τη στιγμή το κοριτσάκι και το αγοράκι βρίσκονται στα γραφεία της Ασφάλειας Σπάρτης, η οποία έχει ήδη στείλει αίτημα στην Εισαγγελία να αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών από τους συλληφθέντες και να βρουν καταφύγιο στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ταυτόχρονα έχει ζητηθεί να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες των παιδιών για να βοηθηθεί η έρευνα για τον εντοπισμό των βιολογικών τους γονιών. Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση από την ΕΛ.ΑΣ. για το συγκεκριμένο θέμα.

Διαβάστε επίσης.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με το τρίχρονο αγοράκι

Νέα μαρτυρία για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπεν – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ