Οι τροφές που επιταχύνουν το μαύρισμα

Γράφει η Μπαλαμώτη Δ. Χριστίνα – Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

Ενόψει του καλοκαιριού και δεδομένου του γεγονότος πως οι περισσότεροι από εμάς επιδιώκουν να αποκτήσουν το πολυπόθητο μπρούτζινο χρώμα στο σώμα τους, κρίνεται σκόπιμη η παροχή ορισμένων χρήσιμων πληροφοριών επί του θέματος για να μαυρίσουμε φέτος το καλοκαίρι σωστά! Πιο επεξηγηματικά θα εστιάσουμε στη δυνατότητα συγκεκριμένων τροφών να επηρεάζουν τη παραγωγή μελανίνης, η οποία είναι υπεύθυνη για το καλοκαιρινό μας χρώμα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Nowdoctor.gr

Διαβάστε επίσης:

Τι βάζουμε στο ψυγειάκι παραλίας;

Ενυδάτωση: Πως να παραμείνετε υγιείς όταν ταξιδεύετε!

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ