Γράφει η Μπαλαμώτη Δ. Χριστίνα – Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος
Ενόψει του καλοκαιριού και δεδομένου του γεγονότος πως οι περισσότεροι από εμάς επιδιώκουν να αποκτήσουν το πολυπόθητο μπρούτζινο χρώμα στο σώμα τους, κρίνεται σκόπιμη η παροχή ορισμένων χρήσιμων πληροφοριών επί του θέματος για να μαυρίσουμε φέτος το καλοκαίρι σωστά! Πιο επεξηγηματικά θα εστιάσουμε στη δυνατότητα συγκεκριμένων τροφών να επηρεάζουν τη παραγωγή μελανίνης, η οποία είναι υπεύθυνη για το καλοκαιρινό μας χρώμα.
Διαβάστε περισσότερα στο Nowdoctor.gr
Διαβάστε επίσης:
Τι βάζουμε στο ψυγειάκι παραλίας;
Ενυδάτωση: Πως να παραμείνετε υγιείς όταν ταξιδεύετε!