Η ένταση στη δίκη της Χρυσής Αυγής – ΦΩΤΟ

Δείτε φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την ένταση που δημιουργήθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής, ενώ παράλληλα εκδικαζόταν επανάληψη της δίκης κατηγορουμένων για τη δράση της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση της εκδίκασης της οργάνωσης “Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς” προσέρχονται  στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού.

Κατηγορούμενοι και συνήγοροι εξέρχονται από την αίθουσα που διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής, για τέταρτη μέρα, στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού, όπου το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δικάζει την ηγεσία, στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής για βίαιες αιματηρές πράξεις, που καταλογίζονται στους κατηγορούμενους.

Η Μαρία Λεπενιώτου Πρόεδρος στη δίκη της Χρυσής Αυγής, όπου συνεχίζεται τέταρτη μέρα, στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού και το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δικάζει την ηγεσία, στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής για βίαιες αιματηρές πράξεις, που καταλογίζονται στους κατηγορούμενους.

Κόσμος στέκεται όρθιος κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Συνήγοροι εξέρχονται από την αίθουσα που διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκε στο Κερατσίνι στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 από τον Γιώργο Ρουπακιά, κατά την τέταρτη ημέρα της δίκης, όπου το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δικάζει την ηγεσία, στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής για βίαιες αιματηρές πράξεις, που καταλογίζονται στους κατηγορούμενους.

Οι γονείς του Παύλου Φύσσα.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ:ΑΜΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Οι “Πυρήνες” στη δίκη της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ