Διεκόπη για τις 4 Ιουνίου η δίκη της Χρυσής Αυγής – Οι διάλογοι

Για της 4 Ιουνίου διεκόπη η δίκη της Χρυσής Αυγής, εν μέσω νέας έντασης ανάμεσα στους δικηγόρους υπεράσπισης και της πολιτικής αγωγής.

Συγκεκριμένα, η δίκη διεκόπη, καθώς αποχώρησαν οι δικηγόροι υπεράσπισης εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούσαν και την τεταμένη ατμόσφαιρα, ενώ την ίδια στιγμή, από το ακροατήριο, ο κόσμος φώναζε: «να μείνετε εδώ να δικαστείτε».

Λίγη ώρα μετά το έντονο επεισόδιο, συνεχίστηκε η δική για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ωστόσο οι υπερασπιστές των κατηγορούμενων έθεσαν θέμα διακοπής της δίκης.

Οι διάλογοι:

Μιχαλόλιας (Υπεράσπιση Νίκου Μιχαλολιάκου): «Η υπόθεση πρέπει να έχει διασφάλιση ηρεμίας και προστασίας των κατηγορούμενων. Πρωτοφανές το επεισόδιο. Σήμερα δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους πελάτες μας.

Αγγελέτος (Συνήγορος Υπεράσπισης): «Τέσσερις συνάδελφοι έχουν δηχθεί επίθεση στα γραφεία τους. Βρισκόμαστε στη θέση να δούμε πως θα αποχωρήσουμε . Θα παρακαλούσαμε να σταματήσουν οι συνεντεύξεις και η αρθρογραφία του μισούς.

Πρόεδρος: Είναι ανεπαρκή τα μέτρα ασφαλείας και αυτό είναι λάθος. Δεν θα υπάρχει από εδώ και πέρα πρόβλημα. Καλό θα ήταν να μην παρακωλύουμε τη διαδικασία και να προχωρούμε.

Τζέλλης (Δικηγόρος οικογενείας Π.Φυσσα): «Ανάλογη ευαισθησία θα περιμέναμε όταν δέρνονταν οι μάρτυρες.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση με μέλη των «πυρήνων» στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Σε διπλανή αίθουσα η δίκη των “Πυρήνων” με τη δίκη της ΧΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ