Ο παιδοκτόνος γνώριζε τους δολοφόνους του Κουμανταρέα

Ως πληρωμένο… ζιγκολό επωνύμων, της σόουμπιζ και του χώρου της μόδας, παρουσίασε τον εαυτό του ο 27χρονος Stanislav Bakardzhiev ή «Σάββας», κατά τη διάρκεια των διαδοχικών και πολύωρων ανακρίσεων.

Υποστήριξε πως γνώριζε ακόμη και τους δολοφόνους του 83χρονου γνωστού συγγραφέα, Μένη Κουμανταρέα, οι οποίοι σύχναζαν στα ίδια γκέι μπαρ, όπως και εκείνος, αναζητώντας «πελάτες». Επιχειρούσε να αποπροσανατολίσει τους αστυνομικούς που τον ανέκριναν, να αλλάξει κατεύθυνση στις ερωτήσεις, να τους “χώσει” στο ροζ κουτσομπολιό και να κερδίσει χρόνο για να μεθοδεύσει τις επόμενες κινήσεις του.

«Έχω κάνει έρωτα με πολλούς επώνυμους της σόουμπιζ και του χώρου της μόδας. Κοιμήθηκα με δύο μόδιστρους και ένα γνωστό κομμωτή. Τους αναγνώρισα μετά όταν τους είδα στα κανάλια. Μου έδιναν πολύ καλά λεφτά. Είχα πάρει 100-200 ευρώ την κάθε φορά από αυτούς», ισχυρίστηκε, αφήνοντας εμβρόντητους τους αστυνομικούς που τον ανέκριναν, ο 27χρονος «Σάββας», ισχυρισμοί που φαίνεται να επιβεβαιώνονται σε ένα βαθμό, με τα στοιχεία της υπερβολής που προσέθεσε ο δράστης.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

 

Διαβάστε επίσης:

Η κατάρα του δρόμου όπου έμενε η Άννυ

Προκαλεί ο 27χρονος παιδοκτόνος: Την Άννυ δεν την σκότωσε κανένας – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ