Έκαναν μήνυση στους… γονείς τους;

Με ενδιαφέρον παρακολουθεί η τοπική  κοινωνία του Ηρακλείου τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για δυο αδελφές οι οποίες σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης προχώρησαν σε μήνυση κατά των γονιών τους. 

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, cretapost.gr, oι δύο νεαρές κοπέλες, που ζουν στις Μοίρες με την οικογένειά τους, ήθελαν να βγαίνουν μόνες τους τα βράδια με τις παρέες τους. Φαίνεται όμως, πως η επιθυμία τους αυτή δεν έβρισκε σύμφωνο τον πατέρα της οικογένειας που αντιδρούσε έντονα για τη συχνότητα των εξόδων αλλά και για την καθυστέρηση στην επιστροφή των κοριτσιών στο σπίτι.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, το θέμα των νυχτερινών εξόδων των κοριτσιών είχε γίνει σημείο τριβής και έντονης αντιπαράθεσης στην οικογένεια, ώσπου, ο πατέρας αποφάσισε να τις συνετίσει. Ενώ οι δύο κόρες του είχαν βγει για τη βραδινή τους έξοδο, εκείνος με τη συναίνεση και της συζύγου του άλλαξε τις κλειδαριές του σπιτιού, με αποτέλεσμα η 16χρονη και η αδελφή της όταν προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι, επιστρέφοντας από τη βόλτα τους, να μην μπορούν.

Τότε, η ανήλικη συνοδευόμενη από την αδελφή της κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών όπου και κατήγγειλε τους γονείς της, υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος τους. Οι δύο γονείς συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ: cretapost.gr

Διαβάστε επίσης:

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη φερόμενη ψυχίατρο του ΟΚΑΝΑ

Στην Κρήτη τα 2,5 εκατ του Εθνικού Λαχείου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ