Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ – ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με τον διοικητή της ασφάλειας Αττικής, που ενημέρωσε για τη φριχτή δολοφονία, όλα ξεκίνησαν στις 24 Απριλίου όταν η 25χρονη μητέρα δήλωσε την εξαφάνιση της μικρής Άννυ στο τμήμα ασφάλειας της Ομόνοιας.

Στην προανάκριση η μητέρα της Άννυ αρχικά είχε καταθέσει ότι εμπιστεύτηκε την κόρη της σε 27χρονη Βουλγάρα φίλη της, ονόματι Σύλβια, η οποία έχασε το παιδί κατά τη διάρκεια βόλτας τους, ενώ στη δεύτερη κατάθεσή της αναίρεσε τα προαναφερόμενα και υποστήριξε πως εμπιστεύτηκε την μικρή στον 27χρονο πατέρα.

Ο πατέρας της Άννυ από την πλευρά του αρχικά υποστήριξε πως είχε συναντήσει την μητέρα της μικρής και του είχε αναφέρει το περιστατικό με τη «Σύλβια», στη συνέχεια, όμως, αναίρεσε τα λεγόμενά του και ισχυρίστηκε ότι κατά το μήνα Μάρτιο η μητέρα της Άννυ ταξίδεψε στη Γερμανία, του άφησε το παιδί και πως στις 20 Απριλίου που επέστρεψε της το παρέδωσε. Στην επόμενη κατάθεσή του αναίρεσε εκ νέου όσα είχε υποστηρίξει και είπε πως η 25χρονη ταξίδεψε στη Γερμανία, πριν το Πάσχα, ενώ αυτός πρόσεχε το παιδί και το βράδυ του Σαββάτου 18 Απριλίου κοιμήθηκε με την Άννυ και περίπου στις 6:45 ξύπνησε και διαπίστωσε ότι το παιδί έλειπε και η πόρτα της οικίας ήταν μισάνοιχτη.

Από την πλευρά του, ο 70χρονος ενώ αρχικά κατέθεσε ότι φιλοξενούσε στο διαμέρισμά του την 25χρονη μαζί με την κόρη της στη συνέχεια διαφοροποίησε τα λεγόμενά του αναφέροντας πως το παιδί βρισκόταν υπό την επίβλεψη του 27χρονου πατέρα, ενώ η μητέρα έλειπε στη Γερμανία.

Μετά την έρευνα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, όταν η μητέρα της Άννυ έφυγε για τη Γερμανία, το παιδί έμεινε με την γιαγιά της, τη μητέρα του πατέρα της για δύο εβδομάδες. Ακολούθως όμως και πριν το Πάσχα, την πήρε ο πατέρας της στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα, όπου έμενε και όπου λίγες μέρες μετά την δολοφόνησε.

Ίχνη αίματος της μικρής Άννυ βρέθηκαν σε όλο το σπίτι σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας.

«Ο πατέρας της μικρής, καθάρισε το σπίτι πολύ καλά. Ήθελε να αλλάξει σωλήνες και σιφώνια για να μην καταλάβει κανείς τίποτα», είπε ο Διοικητής της ασφάλειας Αττικής.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως μετά τη δολοφονία, που προσδιορίζεται ότι έγινε μεταξύ Μεγάλης Τετάρτης 08/04 και Μεγάλης Παρασκευής 10/04, και την εξαφάνιση της Άννυ, ο πατέρας της πούλησε την κούνια και το καροτσάκι σε Ρουμάνο, έναντι 55 ευρώ.

Ο διοικητής της ασφάλειας Αττικής επιβεβαίωσε ότι το πτώμα της μικρής είναι αδύνατο να βρεθεί.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να βρούμε ούτε κόκκαλο από το πτώμα της τετράχρονης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, Γιώργος Παπαζαφείρης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σχεδόν πολτοποίησε το μικρό κοριτσάκι.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

«Η μητέρα δεν γνώριζε τι είχε πράξει ο σύντροφός της» – ΒΙΝΤΕΟ

Τις πρώτες ημέρες του ταξιδιού της μάνας δολοφονήθηκε η μικρή Άννυ- ΒΙΝΤΕΟ

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έξω από την εισαγγελία που βρίσκεται ο παιδοκτόνος – ΦΩΤΟ – ΤΩΡΑ

Βρέθηκαν ίχνη αίματος σε όλο το σπίτι – ΤΩΡΑ

Αδύνατο να βρεθεί το πτώμα της Άννυ – ΤΩΡΑ

Ο πατέρας της Άννυ πούλησε την κούνια και το καροτσάκι μετά τον φόνο – ΤΩΡΑ

Η δολοφονία της 4χρονης έγινε 8 ή 9 Απριλίου – ΤΩΡΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ