Σε αδιέξοδο οι έρευνες για την 4χρονη Άνι

Από την αρχή ξετυλίγουν το νήμα της υπόθεσης εξαφάνισης της μικρής Άνι οι αστυνομικοί καθώς 9 ημέρες μετά και παρά τις μαραθώνιες καταθέσεις των γονιών της και του 70χρονου δεν μπορούν να καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα.

Η αστυνομία αδυνατεί να συμπληρώσει βασικά κομμάτια του «πάζλ» καθώς δεν είναι ξεκάθαρο ούτε το σημείο ούτε ο χρόνος της εξαφάνισης. Παρά τις προσπάθειες και τις έρευνές οι αρχές φαίνεται να έχουν οδηγηθεί σε τέλμα και δεν μπορούν να πουν με ασφάλεια αν η 4χρονη ήταν στο σπίτι του πατέρα της αλλά και αν όντως χάθηκε την ημέρα που ισχυρίζεται η μητέρα της. Μάλιστα δεν μπορούν να πουν καν εάν ο πατέρας της τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έμενε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα ή στην Ομόνοια.

Όσο περνά ο χρόνος δυσχεραίνουν οι έρευνες ενώ απομακρύνονται και τα θετικά νέα. Σαν να « άνοιξε η γη και να κατάπιε τη μικρή» λένε οι αρχές με δεδομένο ότι από την ημέρα που αναζητείται η 4χρονη, ούτε ένας πολίτης δεν έχει επικοινωνήσει με την αστυνομία ή με το Χαμόγελο του Παιδιού, γεγονός που δείχνει ότι η Άνι δεν έχει εμφανιστεί στην ευρύτερη περιοχή όπου διεξάγονται οι έρευνες. 

Σε εξέλιξη βρίσκεται ερεύνα στο σπίτι του 70χρονου όπου έμενε η μητέρα του κοριτσιού το τελευταίο διάστημα σε μια προσπάθεια να  εντοπιστεί βιολογικό υλικό της 4χρονης και στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Εν τω μεταξύ, το κοριτσάκι της φωτογραφίας που έφτασε χθες στις αρχές δεν σχετίζεται με την Άνι, όπως προέκυψε από έρευνα των αξιωματικών της ασφάλειας που εντόπισαν το κοριτσάκι και αποδείχτηκε ότι δεν ήταν η 4χρονη.

Διαβάστε επίσης:

Ο δρόμος “κατάπιε” εκσκαφέα με τον χειριστή του- ΦΩΤΟ

Πώς έζησε τον φονικό σεισμό του Νεπάλ η 25χρονη 

Κλειώ- ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ